top


Konspektai.com > Psichologija > Binauralinės klausos tyrimas ir pusiausvyros tyrimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Binauralinės klausos tyrimas ir pusiausvyros tyrimas. Laboratorinis darbas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
(Psichologija. Laboratorinis darbas, 4-5 puslapiai, 21kB)
Darbe esantys žodžiai: LITERATŪROS APŽVALGA. Kaip ir kiti jutimai, klausa yra labai adaptyvi. Vietos teorija teigia, kad skirtingo aukščio garsą girdime todėl, kad skirtingos garso bangos aktyvina skirtingas sraigės pagrindinės membranos vietas (Myers, 2000). Klausos pojūčius sukelia garso bangos. Garso bangos – tai išilginiai oro dalelyčių virpesiai (oro sutankėjimas ir išretėjimas), kuriuos sukelia virpantis kūnas, t. y. garso šaltinis. Jie pasiekia klausos receptorių – ausį (Lapė, 2003). Darbo tikslas. Nustatyti ar tiriamasis geba užsimerkęs atskirti kurioje jo kūno pusėje skamba garsas. PUSIAUSVYROS TYRIMAS Literatūros apžvalga. Kūno pusiausvyrai ir padėčiai erdvėje nustatyti yra svarbios trys sensorinės sistemos: 1) pusiausvyros jutimo sistema, juntanti galvos padėtį ir judėjimą; 2) regos sistema, stebinti aplinkos vaizdą ir 3) somatosensorinė sistema, priimanti signalus iš proprioreceptorių (raumenų ir sausgyslių receptorių) ir odos receptorių (Kėvelaitis, 2006). Tikslas. Nustatyti ar rega ir stabilaus paviršiaus pajautimas turi įtakos pusiausvyrai. Darbo eiga.
Vardas: Gintarė
Darbo pavadinimas: Binauralinės klausos tyrimas ir pusiausvyros tyrimas
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Laboratorinis darbas
Puslapių skaičius: 4-5 [?]
Mokslo dalykas: Psichologijos laboratorinis darbas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 21 kB
Bylos pavadinimas: binauralines_klausos_tyrimas_p.zip
binauralines_klausos_tyrimas_p.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: binauralinės bangos, jutimai, kūno pusiausvyros tyrimai, sensorine sistema, binauralinės klausos tyrimas, garso bangos, binauralines klausos tyrimas, sensorines sistemos, klausos tyrimai, tp search.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557