top


Konspektai.com > Psichologija > Esminiai efektyvaus studento lyderio bruožai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Esminiai efektyvaus studento lyderio bruožai. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
(Psichologija. Referatas, 7 puslapiai, 13kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Studento lyderio ir lyderiavimo samprata. Studento lyderiavimo stilių samprata. Studento situacinė lyderiavimo teorija. Kelio į tikslą studento lyderiavimo teorija. Literatūra. Kas yra lyderystė? Efektyvus lyderis yra ne tik vadovas - ekspertas, tačiau ir stipri charizmatinė asmenybė su įkvepiančia vizija, tikslais. Pagrindinis lyderio atributas yra įtaka - vadovauja tas grupės narys, kuris turi daugiausiai įtakos kitų grupės narių veiklai. Lyderis apibrėžiamas kaip grupės narys, kuriam kiti grupės nariai pripažįsta teisę daryti sprendimus, susijusius su grupės veikla. Galima išskirti tris bendrus elementus visiems lyderiavimo apibrėžimams: įtaka, grupė, tikslas. Lyderiavimo terminas apibrėžia lyderiavimą kaip grupės narių veiklos, reikalingos užduočiai atlikti, nukreipimą ir lyderio poveikio jiems procesą. Iš šio apibrėžimo seka keturios svarbios išvados: 1. Lyderiavimas įtraukia kitus - darbuotojus ir pasekėjus. 2. Lyderiavimas reiškia nevienodą galios (jėgos) paskirstymą tarp lyderio ir grupės narių. 3. Gebėjimas panaudoti skirtingas galios formas, įvairiais būdais darant įtaką savo pasekėjų elgesiui. 4. Lyderiavimas susijęs su vertybėmis.
Vardas: Laurynas
Darbo pavadinimas: Esminiai efektyvaus studento lyderio bruožai
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 7 [?]
Referato dalykas: Psichologijos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 13 kB
Bylos pavadinimas: esminiai_efektyvaus_studento_lyderio_bruozai.zip
esminiai_efektyvaus_studento_lyderio_bruozai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: bruožu ivertinimas, lyderystė vadovas, charizmatinė teorija, grupes itaka, bruozu lyderiavimo teorija, lyderiavimas apibrezimas, lyderio studento bruozai, esminiai efektyvaus studentu lyderio bruozai, esminiai efektyvaus studento lyderio bruozai, Charizmatinė teorija, esminiai efektyvaus lyderio bruožai, lyderis referata, studento bruozai, lyderystė, lyderyste, lyderiu referatas, lyderio bruožai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557