top


Konspektai.com > Vadyba > Multimodalinis keleivių vežimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Multimodalinis keleivių vežimas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
(Vadyba. Referatas, 14 puslapių, 1040kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Įvadas. Kas yra multimodalinis keleivių vežimas? Multimodalinis keleivių vežimas šalies viduje. Indija. Indonezija. Bogota, kolumbija. Arlingtonas, virdžinijos valstija. Multimodalinio keleivių vežimo ateitis. Multimodaliniai keleivių konteineriai. Išvados. Naudota literatūra. Šiame technologijų amžiuje, kuomet kiekviena minute yra brangi, o technologijos tobulėja milžiniškais šuoliais, atsilikti negali nei viena ūkio ar verslo šaka. Tas pats yra ir su keleivių transportavimu. Atrodo dar ne taip seniai pradėjome važiuoti, plaukti, po to skristi. Atrodo lyg ir nieko naujo sugalvoti neįmanoma. Tačiau tai nebuvo pabaiga: atsirado greitesni, našesni, draugiškesni aplinkai agregatai, patogesni, puošnesi, kurie vis nustato naują kartelę oponentams. Tačiau svarbu ne tik tai… Labai svarbu yra kelionės planavimas, kad klientas tikslą pasiektų kuo greičiau, saugiau ir patogiau. Būtent dėl to ir atsirado multimodalinis keleivių vežimas, apie kurį plačiau ir pakalbėsiu. Gaila, kad šaltinių apie tai lietuvių kalba nėra daug, tad tikiuosi, kad pavyks viską perteikti kuo tiksliau. Multimodalinis keleivių vežimas – tokia transporatvimo rūšis, kuomet keleivis iš taško A į tašką B keliauja ne viena transporto priemone, o keliomis jo rūšimis (oro transportas, vandens transportas, bėginis transportas, kelių transportas). Toks transportavimo būdas galimas ir šalies viduje, ir už jos ribų, net ir į kitus žemynus. Multimodalinis keleivių vežimas yra renkamasis dėl to, kad taupo įmonės pinigus, keleivių laiką, tuos pačius pinigus ir patogumą. Toks transportavimo būdas be abejonės reikalauja kruopštaus ir didelio planavimo, tačiau visa tai atsiperka sutaupytu laiku, pinigais ir laimingu klientu. Plačiai paplitęs ir krovinių transportavimas multimodaliniu metodu.
Vardas: Aleksandr
Darbo pavadinimas: Multimodalinis keleivių vežimas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 14 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 1040 kB
Bylos pavadinimas: multimodalinis_keleiviu_vezima.zip
multimodalinis_keleiviu_vezima.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: multimodalinis transportas tai, kolumbija, kroviniu vezimas, keleivių vezimas referatas, multimodaliniai, multimodalinis keleivių vežimas, krovinių vežimas, indonezija, multimodaliniu vezimu technologijos,s cfeqfjaf konspektai referatas multimodalinis keleiviu vezimas hsyut hzi qtbqdwusg=afqjcnenag_bro m_ tabcrc gahhr bqsig =zqr_r rr lrvmtvg dpg, vežimas,s cd qfjad konspektai referatas multimodalinis keleiviu vezimas o int wgbcxaswa ro jcqusg=afqjcnenag_bro m_ tabcrc gahhr bqsig =_mh uqe xw ou rajzuhw, multimodalinis vezimas, tps,s cgaqfjah konspektai referatas multimodalinis keleiviu vezimas yent nggojttaa kdlcqusg=afqjcnenag_bro m_ tabcrc gahhr bqsig =x rjhc _ d_dishq ewlrq.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557