top


Konspektai.com > Chemija > Organinė chemija ir angliavandeniliai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Organinė chemija ir angliavandeniliai. Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
(Chemija. Konspektas, 15 puslapių, 554kB)
Darbe esantys žodžiai: Organinė chemija – tai anglies junginių chemija. Anglies yra kiekvienoje organinėje medžiagoje. Beveik visada į organines medžiagas įeina vandenilis, labai dažnai – deguonis ir azotas, rečiau – siera, fosforas, chloras. Iš šių elementų susideda didesnioji dalis gamtinių organinių junginių. Sintetiniuose organiniuose junginiuose plačiai aptinkama silicio, fluoro, bromo. Xix a. Pradžioje medžiagos remiantis gavimo šaltiniu pradėtos skirstyti į. Organines – gaunamas iš gyvų organizmų bei jų kitimo produktų. Neorganines – gaunamas iš negyvosios gamtos. Tik vėliau paaiškėjo, kad visose organinėse medžiagose yra anglies. Riba tarp organinės ir neorganinės chemijos nėra griežta. Šiuo metu organinių junginių žinoma daugiau kaip 10 milijonų, ir šis skaičius sparčiai didėja. Neorganinių junginių žinoma apie pusė milijono. Kodėl taip yra? Taip yra dėl kelių priežasčių. Izomerai. Enantiomerai. Alifatiniai junginiai. Alicikliniai junginiai. Aromatiniai junginiai. Heterocikliniai junginiai. Organinė chemija – angliavandenilių ir jų darinių chemija. Angliavandeniliai. Alkanai. Sočiaisiais angliavandeniliais. Vadinami parafinais. Alkanais. Izomerija. Nomenklatūra. Alkanų halogeninimas. Alkanų sulfonchlorinimas. Alkanų oksidavimas. Alkanų nitrinimas. Vandenilio halogenidų prijungimas. Halogenų prijungimas. Hidrinimas. Oksidinimas. Halogenų prijungimas. Hidrinimas. Vandenilio halogenidų prijungimas. Hidratavimas. Oksidinimas.
Vardas: Marija
Darbo pavadinimas: Organinė chemija ir angliavandeniliai
Kategorija: Chemija
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Konspekto dalykas: Chemijos konspektas
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 554 kB
Bylos pavadinimas: organine_chemija_ir_angliavandeniliai.zip
organine_chemija_ir_angliavandeniliai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: organinė ktu, vandenų apsauga, vandenilis, organine chemija konspektas, organinė chemija angliavandeniliai, alkanai, organinė chemija, neorganinės chemijos konspektai, chemija konspektas, chemijos konspektas angliavandeniliai, organine chemija tai, aromatiniai angliavandeniliai,s cfwqfjaf konspektai referatas organine chemija ir angliavandeniliai jiyjt pfj bp qtjnrggcausg=afqjcnexngekaxvorhp bwezmwrspr wgwsig =oah hyrqahsehr qsn unw,s cdkqfjadobq konspektai referatas organine chemija ir angliavandeniliai sft r_g qsitjzlbwusg=afqjcnexngekaxvorhp bwezmwrspr wgwsig =caj grpgcuaflwsb rqerw,s cdyqfjac konspektai referatas organine chemija ir angliavandeniliai gc et_nveitf qwd umqbwusg=afqjcnexngekaxvorhp bwezmwrspr wgw.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557