top


Konspektai.com > Kita > Sociofobija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Sociofobija. Prezentacija

(Kita. Prezentacija, 25 skaidrės, 347kB)
Darbe esantys žodžiai: Nerimas yra normalus atsakas į stresą ar pavojų, tačiau kartais jis yra per stiprus ir trukdo kasdieninei veiklai, tampta problema. Vienas iš pagrindinių nerimo sutrikimų tipų yra fobiniai sutrikimai.  Fobija yra nepagrįsta kokių nors situacijų baimė. Tai gali būti gyvūnų (pvz.: šunų, vorų, gyvačių), kraujo, sužeidimų baimė, agorafobija – baimė peržengti namų ribas, būti minioje, keliauti viešuoju transportu, klaustrofobija – mažų patalpų baimė.
Vardas: Vilkė
Darbo pavadinimas: Sociofobija
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 25
Mokslo dalykas: Kitos prezentacija
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 347 kB
Bylos pavadinimas: sociofobija.zip
sociofobija.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: nerimo, amp cd qfjadobq konspektai referatas sociofobija lkebt cnote gs mct bwusg=afqjcneo sfqowizb inizfcphlcjg_saasig =cwdporescoqz txmv ylxg, sociofobija, baime.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557