top


Konspektai.com > Etika > Tevai ir vaikai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Tevai ir vaikai. Rašinys

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
(Etika. Rašinys, 6 puslapiai, 34kB)
Darbe esantys žodžiai: Konfucijus (kung fu-cu). Apmąstymai ir pašnekesiai. Mišelis Montenis (Michel de Montaigne). Esė. Georgas Hėgelis (georg hegel). Istorijos filosofija. Emanuelis levinas (emmanuel levinas). Etika ir begalybė. Erichas fromas (erich fromm). Menas mylėti. Hermanas hesė (herman hesse). Burtininko vaikystė. Fiodoras dostojevskis. Broliai karamazovai. Garethas matthewsas. Ko galime išmokti iš vaikų? KONFUCIJAUS (Kung Fu-Cu) etikoje svarbiausia kiekvieno žmogaus pareiga – tarnauti tėvams. Vaikai privalo laikytis visų formalių ritualo normų: rūpestingai tėvus prižiūrėti, pagarbiai palaidoti, laikytis gedulo, reikiamu metu atnašauti aukas ir t.t. Kita vertus, vidinis paklusnumas tėvams yra tiesioginė dorovės išraiška. Pasakojama, kad kai Konfucijui buvo aštuoniolika metų, mirė jo motina. Būsimas filosofas surado tėvo kapavietę ir ypatingai pagarbiai palaidojęs motiną supylė virš tėvų kapų aukštą kalvą. Pasak legendos, Konfucijus pasakęs: „Ruošiuosi ateity vykti į rytus ir į vakarus, į pietus ir į šiaurę. Todėl turiu pasirūpinti tuo, kad lengvai galėčiau atpažinti protėvių kapus“.
Vardas: Brigita
Darbo pavadinimas: Tevai ir vaikai
Kategorija: Etika
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 6 [?]
Rašinio dalykas: Etikos rašinys
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 34 kB
Bylos pavadinimas: tevai_ir_vaikai.zip
tevai_ir_vaikai.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

7
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: vaikai tevai, dostojevskis, menas myleti esė, menas myleti fromm, burtininko vaikystė, rasiniai tevu apie vaiku vaikyste, vaikystė kas tai, vakaru filosofija, rasinys tevai ir vaikai quot, konfucijus tevai ur vaikai, hermanas hese filosofija, filosofija vaikai ir tevai konfucijus samprotavimas, hegelis istorijos, vaiku rašiniai tevams, vaikai ir tevai erichas fromas, e levinas etika ir begalybe vaikai ir tevai, vaikai ir tevai konfucijus apmastymai ir pasnekesiai, rasinys tevai ir vaikai, rašinys apie tėvų ir vaikų, tevai rasynis, cekqfjaeoao konspektai referatas tevai ir vaikai comot cqasvysgbzqvtgcqusg=afqjcneam jggrs oy eq ajhznysnkasig =gojfeii e bombt kuo a, rasinys apie tevus, broliai karamazovai rasinys, tevai ir vaikai referatas, tevai ir vaikai rašinelis, vaikai rasinys, etika tevams, tevai ir vaikai etikos referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557