top


Konspektai.com > Vadyba > Verslo planas projektavimo apželdinimo teritorijų priežiūros UAB Gamtovaizdis
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Verslo planas projektavimo apželdinimo teritorijų priežiūros UAB Gamtovaizdis. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
(Vadyba. Referatas, 13 puslapių, 18kB)
Darbe esantys žodžiai: Įmonės charakteristika uab “Gamtovaizdis”. Reziumė. Pagrindiniai tikslai ir uždaviniai. Marketingo planas.kainų politika ir kainos. Rėmimas ir reklama. Produkcijos pardavimų prognozės. Gamybos planas.gamybinės patalpos.trumpas gamybos proceso aprašymas.transportas. Valdymo personalas ir darbuotojai. Darbuotojai. Darbo užmokestis. Rizikos įvertinimas. Rizika susijusi su išoriniais veiksniais. Firmos silpnosios vietos. Rizikos mažinimas. Finansinis planas. Finansavimo šaltiniai ir jų panaudojimas. Naudota literatūra. Verslo planas – dokumentas, kuriame aiškiai išdėstoma verslo sumanymo esmė, apibūdinama esama verslo padėtis, ir ateities perspektyvos, pateikiama finansinė informacija. Verslo planas reikalingas pradedant bet kokį verslą. Juo labiau, jei verslas reikalauja nemažai investicijų ir finansinės paramos. Verslo plano sudarymas priverčia jo sudarytoją išnagrinėti įvairius sumanymo aspektus, iš anksto numatyti galimus sunkumus ir jų sprendimo būdus. Gerai paruoštas verslo planas atlieka keletą funkcijų. Verslo planas reikalingas ne tik verslininkams, finansininkams, bet ir bankininkams, investitoriams, paramos teikėjams. Verslo plano struktūra nėra griežtai apibrėžta. Skirtingų veiklos sričių verslo planai skiriasi. UAB „Gamtovaizdis“ steigiama norint įkurti Ignalinosrajone projektavimo, apželdinimo ir teritorijų priežiūros darbus vykdančią įmonę, įsitvirtinti rinkoje ir vystyti pelningą veiklą. Šis verslo planas rodo, kad projekto tikslai yra realūs. Naujai įkuriama UAB “Gamtovaizdis” teiks projektavimo, apželdinimo ir teritorijų priežiūros paslaugas ne tik sodybų šeimininkams, bet ir mielai priims užsakymus iš visuomeninių ir privačių įmonių ir organizacijų. Pagrindinės paslaugos bus teritorijų projektavimas, apželdinimas ir teritorijų tvarkymas. Taip pat bus teikiamos papildomos paslaugos, užtikrinančios visapusišką gyvenamųjų namų ir sodybų aplinkos priežiūrą. Taip pat įrengsime alpinariumus, baseinus, takus. Veiklos sėkmę turi užtikrinti paslaugų visapusiškumas, kokybiškumas. Įėjimo į rinką metu taikysime žemesnes nei vidutinės rinkos kainos.
Vardas: laura
Darbo pavadinimas: Verslo planas projektavimo apželdinimo teritorijų priežiūros UAB Gamtovaizdis
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 13 [?]
Referato dalykas: Vadybos referatas
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 18 kB
Bylos pavadinimas: verslo_planas_projektavimo_apz.zip
verslo_planas_projektavimo_apz.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: finansinės rizikos, gamybos proceso aprašymas, verslo plano tikslai uzdaviniai, su apzeldinimu susije zodziai, apželdinimo imones verslo planas, verslo planas apie zeldinimo imone, verslo planas aplinkos tvarkymas ir apželdinimas, apzeldinimo verslo planas referatas, verslo planas projektavimo paslaugos, aplinkos apzeldinimo verslo planas, projektavimo imones verslo planas, verslo planas apzeldinimas, aplinkos apželdinimo verslo planas, apželdinimo įmonės verslo planas, verslo planai teritoriju, apzeldinimo paslauga, apzeldinimo planas, verslo projektavimas, uab imones veiklos finansinis ivertinimas, verslo aprašymas, apzeldinimo verslas, rėmimas reklama, imones aprasymas projekto aprasymas, transportas įmonės verslo planas, cemqfjae konspektai referatas verslo planas qjht zgoml gt iiijcausg=afqjcngd_yencmho vcg ty q_vedjgxeqsig =fzjfg eh grsnmi j vvw, gamybos imones valdymo.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557