top


Konspektai.com > Kita > Vaisiai ir daržovės
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Vaisiai ir daržovės. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
(Kita. Referatas, 23 puslapiai, 51kB)
Darbe esantys žodžiai: Daržovių ir vaisių cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Vaisių klasifikavimas, pavidalai, veislės, maistinės vertės ypatumai. Daržovių ir vaisių cheminė sudėtis ir maistinė vertė. Vaisių klasifikavimas, pavidalai, veislės, maistinės vertės ypatumai. Krakmolas, cukrus, medus. Cheminė sudėtis ir maistinė vertė, žaliavos, gamyba, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas.krakmolas. Cukrus. Medus. Arbata; žaliavos, cheminė sudėtis, klasifikavimas, asortimentas, kokybė, laikymas. Fermentiniai sūriai. Žaliavos, maistinė vertė, klasifikavimas, gamybos ypatumai, asortimentas, kokybė, ženklinimas, laikymas. Rauginto pieno produktų asortimentas, pagrindiniai gamintojai, pateikti ir paaiškinti du prekių ženklinimo pavyzdžiai. Literatūra. Priedai. Šviežiuose daržovėse ir vaisiuose yra daug angliavandenių, organinių rūgščių, vitaminų, mineralinių medžiagų ir kitų vertingų komponentų. Svarbus vaisių ir daržovių komponentas yra vanduo, kurio šviežiuose vaisiuose ir uogose yra 60-90%, daržovėse - 76-96%, riešutuose- 3-15%. Netekę vandens daržovės ir vaisiai greičiau vysta. Taip pat labai svarbus sausųjų medžiagų komponentas – angliavandeniai. Tai-cukrūs (mono-, disacharidai)- gliukozė, fruktozė, sacharozė; ir polisacharidai- krakmolas, ląsteliena, hemiceliuliozė, pektininės medžiagos. Cukrus yra tiek energetinė, tiek skonio medžiaga, kurio kiekis būna įvairus. Daugiausia cukraus yra vynuogėse, bananuose, erškėtuogėse, arbūzuose, svogūnuose(neatrodo saldūs- dėl eterinių aliejų), burokėliuose; mažiausia- citrinose, spanguolėse, bulvėse, salotose, agurkuose.
Vardas: Dovydas
Darbo pavadinimas: Vaisiai ir daržovės
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 23 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 7 kartus.
Archyvo dydis: 51 kB
Bylos pavadinimas: vaisiai_ir_darzoves.zip
vaisiai_ir_darzoves.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: pieno gamyba, medus, krakmolas, pieno, spanguolės, vaisiai uogos ir darzoves klasifikacija, darzoviu klasifikavimas, darzovės, bulves, vaisiai referatas, darzoviu referatas, uogos, referatas apie darzoves, vaisiai ir daržovės referatas, referatas vaisiai ir darzoves, referatas daržovės nemokamai, darzoves klasifikavimas, vaisiu maistine verte, vaisiai klasifikavimas, vaisių klasifikavimas,s ceuqfjad konspektai referatas vaisiai ir darzoves hp kt_ lgfdn qs qagtcgusg=afqjcng k nxnyw_qu oamh rqfozrasig = ljeutydiuvbbukwmjkrg,s cdcqfjab konspektai referatas vaisiai ir darzoves tbrqt zlywg qxhppwacqusg=afqjcng k nxnyw_qu oamh rqfozrasig =bprlswvh kuzd zxdz nfw, vaisiu klasifikavimas, referatas apie vaisius, referatas apie vaisiu, vaisiai darzoves.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557