top


Konspektai.com > Kita > Ekologinis ženklinimas Europoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ekologinis ženklinimas Europoje. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
(Kita. Referatas, 9 puslapiai, 305kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Ekologinis ženklinimas europoje. Ekologinis ženklinimas lietuvoje. Išvados. Informacijos šaltinių sąrašas. Ekologija terminas sudarytas iš dviejų graikiškų žodžių: oikos – namai, logos – mokslas. Ekologinis ženklinimas – tai yra savanoriškas būdas pareikšti aplinkosauginį veiksmą. Eko ženklas yra grafinis simbolis, dažniausiai pateikiamas prekės etiketėje. Jis suteikia galimybę žmogui, net ir nesuprantančiam viso chemijos ar biologijos almanacho, išsirinkti ne tik kokybiškas, bet ir aplinkai nekenksmingas prekes, kadangi gaminiai, turintys eko ženklus, atitinka griežtus mokslininkų nustatytus kriterijus. Ekologinis ženklinimas yra laisvanoriškas gamintojų ir importuotojų pasirinkimas. Jis naudingas tuo, kad informuoja vartotojus. Ekologinis ženklinimas atsižvelgia ne tik į gaminio sudėtį, bet ir į žaliavų gavybos, gamybos, gaminio naudojimo, atliekų perdirbimo, antrinio panaudojimo ir utilizavimo procesus - taip vadinamą “gaminio gyvenimo ciklą”. Kriterijai nustatomi gaminių ir paslaugų grupėms, kurios turi panašią vartojimo paskirtį. Tikslas: apibudinti ekologiškus ženklus. Uždaviniai: 1) išvardinti dažniausiai vartojamus Eko ženklus Europoje. 2) išvardinti dažniausiai vartojamus Eko ženklus Lietuvoje. 3) trumpai apibudinti Eko ženklo nauda visuomenei.
Vardas: Gražvyda
Darbo pavadinimas: Ekologinis ženklinimas Europoje
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 9 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 305 kB
Bylos pavadinimas: ekologinis_zenklinimas_europoj.zip
ekologinis_zenklinimas_europoj.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: prekės ženklas, atlieku, ekologinis gaminių ženklinimas, ženklinimas eko, ekologinis zenklinimas referatas, ekologija, ekologinis zenklinimas lietuvoje, namai, ekologinis zenklinimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557