top


Konspektai.com > Ekonomika > Paklausos ir pasiulos analizės pagrindai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Paklausos ir pasiulos analizės pagrindai. Kursinis

(Ekonomika. Kursinis, 17 puslapių, 29kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Paklausa ir pasiūla. Paklausos ir pasiūlos elastingumas. Rinkos jėgos. Rinkos pasiūla. Intencyvi ir ekstensyvi riba. Pasiūlos ir paklausos pusiausvyra. Informacijos šaltinių sąrašas. Praktinė dalis. Sistemų dinamikos metodo atstovai teigia, kad produkto prieinamumas veikia rinkos kainą ir paklausą labiau nei produkų gamybos greitis. Tai reiškia, kad prekių atsarga ar jos stygius yra svarbiausias faktorius, lemiantis kainą ir reguliuojantis paklausą. Siūlomas modelis yra šių dviejų požiūrių hibridas. Jame išreikštas prekių atsargos efektas ir ekonomistų teigiamas statinis paaiškinimas apie pasiūlą ir paklausą. Paklausa pasireiškia pirkėjo siekimu įsigyti konkrečią prekę ar paslaugą. Kiekvienas pirkėjas žino, kad perkamos prekės kiekis priklauso nuo kainos: kuo aukštesnė kaina, tuo mažiau jis gali įsigyti, ir atvirkščiai, kuo mažesnė kaina, tuo daugiau prekių gali pirkti, kitoms sąlygoms esant nekintamoms (pajamos, poreikiams, madai...). Vadinasi, paklausa suprantama ne kaip fiksuotos perkamos prekės kiekis, o kaip kiekis, kurį sąlygoja tos prekės kaina. Pasiūla pasireiškia pardavėjo siekimu parduoti kuo daugiau prekių ir kuo didesne kaina. Ji atliekama labai įvairiomis sąlygomis, sukuria tinkamų vartoti visų rūšių prekių ir paslaugų apimtį, kurį gali pasiūlyti gamintojai, esant skirtingoms kainoms. Darbo tikslas. Išnagrinėti paklausos ir pasiūlos esmę teoriniu aspektu. Darbo uždaviniai: 1)išsiaiškinti, kaip pasiūla ir paklausa veikia prekių kainas; 2)išanalizuoti kaip paklausą ir pasiūlą veikia elastingumas; 3)kokia yra paklausos ir pasiūlos pokyčių įtaka pusiausvyros kainai ir kiekiui.
Vardas: monika
Darbo pavadinimas: Paklausos ir pasiulos analizės pagrindai
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 17 [?]
Kursinio dalykas: Ekonomikos kursinis
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 29 kB
Bylos pavadinimas: paklausos_ir_pasiulos_analizes.zip
paklausos_ir_pasiulos_analizes.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kainos esmė, paslaugu pasiūla paklausa, paklausa pasiula, pasiulos ir paklausos analizes pagrindai, pasiulos paklausos uzdaviniai, paklausos ir pasiūlos analizės pagrindai, paklausos ir pasiulos analizespagrindai, paklausos ir pasiulos pagrindai,s ceqqfjaf konspektai referatas paklausos ir pasiulos analizes pagrindai jjvnt mnickrswb vujrbwusg=afqjcneg rofzjpzehwq rr wuw ruon gsig =xphi k uqvy__ii ehfjga, tp search, paklausos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557