top


Konspektai.com > Filosofija > Moteriškoji žmogaus dimensija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Moteriškoji žmogaus dimensija. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
(Filosofija. Kursinis, 25 puslapiai, 47kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Moterų paralelė vilkų atžvilgiu. Istoriniai lyčių įpareigojimai. Stereotipų vaizdavimas medijoje. Situacijos transformacija. Priešingos lyties archetipas musu sąmoneje. Anima ir animus. Anima ir animus. Anima ir animus dalyvavimas mūsų gyvenime. Anima ir animus santykiai su priešinga lytimi. Anima ir animus. Atpažinimas ir įsisąmoninimas. Feminizmas. Feminizmo teorijos. Radikalusis feminizmas. Liberalusis feminizmas. Marksistinis feminizmas. Postmodernusis feminizmas. Feministiniai judėjimai. Išvados. Conclusion. Literatūros sąrašas. Nuo senų senovės, kiek turime informacijos apie praeitį, priešistorę, kiek mums leidžia žinoti rašytiniai šaltiniai, visuomet egzistavo aiškus rolių padalinimas tarp vyro ir moters. Taip pat mums žinomas jegos padalinimas tarp lyčių, moterys – silpnosios lyties atstovės, o dominuojantys jėga vyrai, priskiriami stipriąjai lyčiai. Moterys per amžius turėdavo pastovius atributus, tarsi savo gyvenimo palydovus – vaikus, ir namų ruošą. Ilgainiui, daugelis sutapatino šias dvi roles tarsi neginčytinam faktui, tiesmukai proporcingam mūsų gyvenimams. Tačiau kaip ir kiekviena nusistovėjusi tvarka, reikalauja pertvarkų, taip ir ši samprata laikui bėgant sulaukė atsako – atsirado feministės, kovojančios už besąlygiškai lygias teises tarp vyrų ir moterų. Moterys, nenorinčios taikstytis su namų šeimininkių statusu, aktyviai kovoja už permainas, tačiau statistiniais duomenimis, vyrai lyderiauja užimant aukštesnes pareigas, gaunant perspektyvesnius darbus, atsakingesnes pareigas. Ar įmanoma panaikinti lyčių nelygybę? Ar tikrai būdami skirtingų lyčių atstovais, rizikuojame niekuomet pilnai nesuprasti vienas kito, ir pastoviai jaustis tarsi skirtingose barikadų pusėse – vyrai iš Marso, moterys iš Veneros?
Vardas: Alpina
Darbo pavadinimas: Moteriškoji žmogaus dimensija
Kategorija: Filosofija
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 25 [?]
Kursinio dalykas: Filosofijos kursinis
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 47 kB
Bylos pavadinimas: moteriskoji_zmogaus_dimensija.zip
moteriskoji_zmogaus_dimensija.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: vyrai is marso moterys is veneros konspektai, moteriskoji žmogaus dimensija, feminizmas, moteriskoji zmogaus dimensija, esė apie gyvenimą, moteris.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557