top


Konspektai.com > Vadyba > Informacija vadyboje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Informacija vadyboje. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
(Vadyba. Kursinis, 25 puslapiai, 46kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Informacijos svarba vadyboje. Informacijos esmė. Informacijos klasifikavimas. Informacijai keliami reikalavimai. Efektyvus pasikeitimas informacija. Komunikacija vadyboje. Komunikacijos esmė. Perdavimo kanalai. Komunikacijos barjerai. Informacijos poreikio nustatymas. Valdymo apskaita. Ekonominės ir vadybinės informacijos šaltinis. Valdymo ir išlaidų apskaitos ryšys. Pagrindinės valdymo apskaitos funkcijos. Dėmėsio atkreipimas. Matavimo funkcija. Problemų radimas ir sprendimas. Išvados. Literatūros sąrašas. Informacija - tai žinios apie faktus, įvykius, daiktus, procesus, idėjas, sąvokas ir kitus objektus, kurios benrame kontekste turi kokią nors prasmę. Nuolatinis informacijos svarbos augimas visuomenės gyvenime ir eknomikoje nulėmė informacijos amžiaus sampratos atsiradimą. Iki 1970 – ųjų daugiausiai dėmesio buvo sutelkta dokumentacijai, popierinėms dokumetų rinkmenoms, tačiau kartu su informacijos gausėjimu ir technologijų plitimu nuo 1970 – ųjų informacijos vadyba įgavo kitą atspalvį ir prie anksčiau minėtų dalykų buvo įtrauktas ir duomenų saugojimas. Procesai pritaikomi darbe tapo vis sudėtingesni, nes informacija vis labiau siejosi su technologinėmis galimybėmis, o kai nuo 1990 – ųjų informacija pagrinde ėmė sklisti tarptautiniais kompiuterių tinklais ir kitomis elektroninėmis priemonėmis, atsirado oficialus informacijos vadybininko vaidmuo. Čia atsirado poreikis itin sudėtingoms operacijoms panaudojant programinę ir kitą techninę įrangą. Taip atsirado informacijos vadyba – vadybos principų taikymas informacijos gavimui, organizavimui, kontrolei, skleidimui ir panaudojimui tam, kad būtų užtikrinama bet kokios organizacijos veikla. Informacija čia suprantama, kaip visų rušių informacija, turinti vertę.
Vardas: Petras
Darbo pavadinimas: Informacija vadyboje
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 25 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 8 kartus.
Archyvo dydis: 46 kB
Bylos pavadinimas: informacija_vadyboje.zip
informacija_vadyboje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: organizacijos komunikacija, komunikacijos barjerai, vadybos taikymas gyvenime, valdymo apskaitos esme, komunikacija, tp search, informacija daugiausia ėmė sklisti tarptautiniais kompiuterių tinklais ir kitomis elektroninėmis priemonėmis atsirado oficialus informacijos vadybininko vaidmuo čia atsirado poreikis itin sudėtingoms operacijoms panaudojant programinę ir kitą techninę įrangą, organizacijos vadyba, informacijos vadyboje funkcija,s cguqfjah konspektai referatas informacija vadyboje kjmyt xeazpz qs qttfbgusg=afqjcnglen _ofy wlkiwpcjdqc smrh gsig =ud trajpt of ng, informacija organizacijos vadyboje,s cfuqfjag konspektai referatas informacija vadyboje _bbof qt qndc afqjcnglen _ofy wlkiwpcjdqc smrh gsig =r jo yllt lzea _f hq, organizacijos klasifikavimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557