top


Konspektai.com > Informatika > Informacinė visuomenė: dabartis ir perspektyvos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Informacinė visuomenė: dabartis ir perspektyvos. Prezentacija

(Informatika. Prezentacija, 15 skaidrių, 157kB)
Darbe esantys žodžiai: XXI amžius neįsivaizduojamas be informacinės visuomenės. Jos esminis požymis: svarbiausias produktas – informacija, o pagrindiniai ištekliai – žinios. Informacijos ir ryšių technologijos sukėlė naują pasaulinę pramoninę revoliuciją, kuri atvėrė milžiniškas galimybes žmogaus protui ir sudarė sąlygas mūsų bendro gyvenimo ir darbo būdams pakeisti. Informatika – mokslo šaka, tirianti visų rūšių informacijos struktūrą, organizaciją, funkcijas, sąveiką su kitais materijos elementais. Informacija – žinių, kurias žmogus gali suvokti, priimti ir panaudoti, visuma. Informacinės technologijos – informacijos kaupimo, apdorojimo, pateikimo metodų ir priemonių sistema. Aspektas – tai atžvilgis, kuriuo nagrinėjamas daiktas, reiškinys ar sąvoka; šiuo atveju – informacinė visuomenė. Informacinės visuomenės aspektai – atskirai pozityvieji ir negatyvieji – išdėstyti pagal svarbą, nors tai ir sudėtinga, nes aspektų svarbą sunku objektyviai įvertinti.
Vardas: Lina
Darbo pavadinimas: Informacinė visuomenė: dabartis ir perspektyvos
Kategorija: Informatika
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 15
Mokslo dalykas: Informatikos prezentacija
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 157 kB
Bylos pavadinimas: informacine_visuomene_pristatymas.zip
informacine_visuomene_pristatymas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: informacinė visuomenė, informacinės ryšių technologijos, esminis produktas,s ccqqfjaaoao konspektai referatas informacine visuomene dabartis ir perspektyvos ugta ry qsw pafqjcng gjujf eha ig gaodmgyusgfasig =mpp pjuoogc blde o ega, informacines technologijos, zmogaus evoliucija,s cdqqfjac konspektai referatas informacine visuomene dabartis ir perspektyvos qjlt sdjpo qt nijtbwusg=afqjcng gjujf eha ig gaodmgyusgfasig =jh zgtjz qffgblijadgcw, informacinės technologijos, tp search, informatika, informacine visuomene.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557