top


Konspektai.com > Ekonomika > Naujų prekių sėkmės ir nesėkmės
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Naujų prekių sėkmės ir nesėkmės. Prezentacija

(Ekonomika. Prezentacija, 16 skaidrių, 81kB)
Darbe esantys žodžiai: Naujų prekių kūrimas yra vienas iš svarbių šaltinių, padedančių įmonei įgyti konkurencinį pranašumą. Prekės naujumą apibrėžti, reikia atsakyti į šiuos klausimus: “kam tai nauja?” (subjektyvus kriterijus); “iki kada tai nauja?” (laiko kriterijus); “kiek tai nauja?” (intensyvumo kriterijus). Apima du aspetkus: vartotojo ir gamintojo. Jei su pateikta ar jau analogiška preke tame rinkos segmente vartotojas niekada nebuvo susidūręs, tai prekę galima laikyti nauja. Arba vartotojas gali būti girdėjęs apie naują prekę, bet pats su ja nesusidūręs. Net jei sukurta nauja prekė rinkoje nėra turėjusi analogų, tai dar nereiškia, kad visą laiką ji išliks nauja. Todėl būtina nustatyti, kiek laiko prekė bus laikoma nauja.
Vardas: Klaidas
Darbo pavadinimas: Naujų prekių sėkmės ir nesėkmės
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 16
Mokslo dalykas: Ekonomikos prezentacija
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 81 kB
Bylos pavadinimas: rinkodara_naujos_prekes.zip
rinkodara_naujos_prekes.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: nauja preke, prekiu,s ceuqfjaeoao konspektai referatas rinkodara naujos prekes sbrt exf wf qxl izsbgusg=afqjcng fxcpb wwtz_ukdrq it c kh_asig =q wje wzuzq aluqqzywrw, cfsqfjafoao konspektai referatas rinkodara naujos prekes yfdmt_tkempr qxqp whcausg=afqjcng fxcpb wwtz_ukdrq it c kh_asig =bbqyrt nyredrzvkwcqkqq, sekme, skaidrės naujų prekių kūrimas, naujųprekių kūrimas, tp search, prekių prezentacija, ekonomik prezentacija.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557