top


Konspektai.com > Ekonomika > Užsienio valiutų rinka ir jos funkcijos
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Užsienio valiutų rinka ir jos funkcijos. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
(Ekonomika. Kursinis, 20 puslapių, 54kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Valiutų rinka. Tarptautinė valiutų rinka. Tarptautinė valiutų rinkos samprata. Tarptautinės valiutų rinkos dalyviai. Arbitražas tarptautinėje valiutų rinkoje. Valiutų kursai. Fiksuoti valiutų kursai. Plaukiojantys valiutų kursai. Realus ir nominalusis valiutų kursai. Valiutų kursus lemiantys veiksniai. Valiutų kursų kitimo priežastys. Fiksuotų ir plaukiojančių valiutų skirtumai, pranašumai, trūkumai. Išvados. Naudota literatūra. Pinigai - visuotinai pripažintas ekvivalentas, tačiau visuomet kildavo problemų, kai reikėdavo palyginti skirtingų piniginių vienetų vertes. Matyt todėl sidabras ir auksas turėjo šiuo atžvilgiu privalumų prieš kitas mokėjimo priemones ir iš jų ilgą laiką buvo kaldinami įvairūs pinigai. Per amžius įvairiose šalyse susiformavo savita valiuta, t.y. skirtingi pinigai, turintys nevienodą perkamąją galią. Tarptautiniuose prekių ir paslaugų mainuose reikėjo ir tarptautinių atsiskaitymų, tačiau esant skirtingoms valstybių valiutoms sudėtinga buvo nustatyti jų kursus, t.y. vienos šalies piniginio vieneto keitimo koeficientą į kitos šalies pinigus. Istorijos eigoje matyti, jog valiutų kursai priklausė nuo vyravusios valiutų sistemos, kurioje pagal atitinkamą paritetą buvo skaičiuojami kursai. Ilgainiui įsikūrė įvairių tarptautinių organizacijų, reguliuojančių pasaulinę finansų rinką, kurios sudėtinė dalis yra ir tarptautinė valiutų rinka. Valiutų kursas yra svarbus keliais aspektais. Vienas iš jų yra tas, kad valiutų kursas yra naudojamas tarptautiniams atsiskaitymams, susijusiems su užsienio prekyba, patarnavimų teikimu, kredito ir kapitalo judėjimu, turizmu, politikos ir kultūros ryšiais.
Vardas: Andrius
Darbo pavadinimas: Užsienio valiutų rinka ir jos funkcijos
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 20 [?]
Kursinio dalykas: Ekonomikos kursinis
Parsisiųsta: 6 kartus.
Archyvo dydis: 54 kB
Bylos pavadinimas: uzsienio_valiutu_rinka_ir_jos_funkcijos.zip
uzsienio_valiutu_rinka_ir_jos_funkcijos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: finansų rinka, valiutu kursas, pinigu rinka, valiutu kursai fiksuoti, prekybą lemiantys veiksniai, užsienio valiutų rinka ir atsiskaitymai, tarptautinė prekyba, pasauline rinka, uzsienio valiutu rinka referatas, valiuta jos funkcijos, prekyba rinkos, arbitrazas, valiuta, tarptautiniuose prekių ir paslaugų mainuose reikėjo ir tarptautinių atsiskaitymų, tarptautine prekyba ir užsienio valiutų rinka, tarptautinė valiutų rinka užsienio prekyba,s ccuqfjaa konspektai referatas uzsienio valiutu rinka ir jos funkcijos eet b gddfswbtmev usg=afqjcneergfaikdfit ichhrdv gozfjrasig =mxkchgpomvwdwk guu fdg, tarptautines finansu, valiutu kursai, uzsienio valiutu rinka lietuva, užsienio valiutų rinka ir jos funkcijos, užsienio valiutų rinka, uzsienio valiutos kursa veikiantys veiksniai speros, užsienio valiutų rinkos funkcijos, tp search, uzsienio valiutu rinkos funkcijos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557