top


Konspektai.com > Geografija > Šiuolaikinės geografijos pagrindai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Šiuolaikinės geografijos pagrindai. Referatas

(Geografija. Referatas, 15 puslapių, 28kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Teorijos geografijos pagrinų schema. Diferenciacija ir inegracija geografijoje. Geografinių mokslų sistemos. Dėsniai ir dėsningumai. Geografiniai mokymai. Teorijos. Koncepcijos ir hipotezės. Geografinis mąstymas. Geografijos metodai. Geografijos kalba. Išvados. Bet kokio mokslo teorija yra susijusi su dalyko esmės ir metodo loginiu pagrindu nustatymu. Teorija turi pranašauti, tai pirmiausiai iš jos ir reikalaujama. Teisinga teorija ne tik atitinka šiuolaikinio mokslo išvystymo lygiui, bet atveria kelią tolesniam jos progresui, daro įmanomą mokslinį prognozavimą. Jei šito nėra, tai teorinė koncepcija arba paseno, arba apskritai klaidinga. Teoriniai geografijos pagrindai susideda iš tokių sudedamųjų dalių. Diferenciacija ir integracija geografijoje. Geografinių mokslų sistemos. Dėsniai ir dėsningumai. Mokymai. Teorijos. Koncepcijos ir hipotezės. Geografinis mąstymas. Geografiniai metodai. Geografinės kalbos. Teorijos geografijos pagrinų schema.
Vardas: Ernesta
Darbo pavadinimas: Šiuolaikinės geografijos pagrindai
Kategorija: Geografija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Referato dalykas: Geografijos referatas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 28 kB
Bylos pavadinimas: siuolaikines_geografijos_pagri.zip
siuolaikines_geografijos_pagri.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: geografijos pqgrindai, geografijos pagrindai konspektas,s cgwqfjac konspektai referatas siuolaikines geografijos pagrindai iluwt dzn jm qtjp_zacqusg=afqjcnfiyvvnjddzes zdmczy etiwsig =haqdqbtuyewktqijyts_cq,s ceiqfjad konspektai referatas siuolaikines geografijos pagrindai _sift unljc haf uixrcausg=afqjcnfiyvvnjddzes zdmczy etiwsig =qfe_ysq ms zbfmotbuymw,s ceoqfjafobq konspektai referatas siuolaikines geografijos pagrindai kovot egqoc gs q dacqusg=afqjcnfiyvvnjddzes zdmczy etiwsig =fjbhijzu pukzlrdwei ig, tp search, šiuolaikinės sistėmos pagrindai geografija, geografijos pagrindai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557