top


Konspektai.com > Apskaita > Didmeninės prekybinės įmonės prekybos procesų valdymo techninė ir programinė įranga
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Didmeninės prekybinės įmonės prekybos procesų valdymo techninė ir programinė įranga. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
(Apskaita. Referatas, 10 puslapių, 22kB)
Darbe esantys žodžiai: Įmonės apibrėžimas. Salės įranga. Prekybos salės įranga. Prekybinė įranga. Sandėliavimo įranga. Transportavimo įranga. Prekių ruošimo pardavimui įranga. Apsaugos įranga. Kompiuterinė ir organizacinė įranga. Kompiuterinė technika. Spausdintuvai ir kita organizacinė įranga. Kompiuteriniai tinklai. Programinė įranga. ĮMONĖS APIBRĖŽIMAS UAB Spindulys – tai įmonė, užsiimanti didmenine ir mažmenine prekyba ir kurį parduoda elektroprekes statybos įmonėms, mažmeninėms įmonėms-tarpininkams ir vartotojui jo tiesioginiam, nekomerciniam, asmeniniam vartojimui. Mūsų įmonė naudoja tokiu prekių pateikimo metodus: • Didmeninė prekyba. Tai yra efektyvus būdas dėl didesnio prekybinių operacijų masto. Plečiasi prekybos zona. Sutaupomos lėšos prekių rėmimui, nes tai atlieka didmenininkai (didmenininkai-tiekėjai). Pagrindinė prekyba su tarpininkais - tai užsakymai telefonu arba internetu , o taip pat tiesiai iš sandėlio ( Prekyba iš sandėlių ).
Vardas: Julija
Darbo pavadinimas: Didmeninės prekybinės įmonės prekybos procesų valdymo techninė ir programinė įranga
Kategorija: Apskaita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 10 [?]
Referato dalykas: Apskaitos referatas
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 22 kB
Bylos pavadinimas: didmenines_prekybines_imones_u.zip
didmenines_prekybines_imones_u.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: sandelių dokumentacija, kompiuterine programinė įranga, imones programine iranga, imones techninė įranga, programine iranga referatas, statybos imones, sandeliavimo iranga, didmenine prekyba, didmenines prekybos apskaita, sandeliavimo, didmeninė prekyba, prekybinių įmonių apskaita kursinis, elektroprekes, prekybinės įmonės apskaita, imones programine kompiuterine iranga, prekybine iranga, įmonės programinė įranga, prekybines imones apskaitos dokumentai, tp search, kompiuteriniai tinklai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557