top


Konspektai.com > Teisė > Individuali įmonė Pokeris. Verslo planas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Individuali įmonė Pokeris. Verslo planas. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
(Teisė. Kursinis, 14 puslapių, 45kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Verslo aprašymas. Įmonės aprašymas. Įmonės tikslai, misija ir vizija. Tikslai. Misija. Vizija. Paslaugų aprašymas. Marketingas. Rinkos apžvalga. Konkurencijos analizė. Kainų politika. Paslaugų pardavimo strategija. Reklama. Vadyba. Valdymo personalas. Darbuotojai. Darbuotojų pareigybių aprašymas. Organizacinė firmos struktūra. Rizikos įvertinimas. Galimos problemos. Kompanijos ir konkurencinės aplinkos ssgg analizė. Finansai. Reikalingos lėšos ir jų panaudojimas(mėnesinės išlaidos). Pardavimų prognozės. Išvados. Naudota literatūra ir šaltinių sąrašas. Aš manau, kad sunkiausia yra sugalvoti idėja, tačiau man tai buvo ne pats sunkiausias dalykas šiame kursiniame darbe, todėl, kad šitą idėją aš jau turiu senei. Informacijos ieškojau visame internete ir naudojausi knyga „Kaip parengti verslo planą?“. Bendravau su žmonėmis, kurie jau yra išleidę žurnalus, ir klausinėjau forumuose. Mano idėja yra sukurti žurnalą apie pokerį, kurio analogų Lietuvoje dar nėra. Aš jau seniai domiuosi pokeriu ir jo teorijomis, taip ir kilo ši idėja. Tikslas yra sukurti verslo planą. Problema – įmonės sukūrimas. Norint sukurti įmonę ir ją užregistruoti reikia daug užpildyti formų ir dokumentų, su kuriomis neesu susipažinęs. Šiame darbe aš noriu aprašyti verslą, sukurti tikslus, misiją ir viziją. Išanalizuoti marketingą, vadyba ir finansus remdamasis turimomis žiniomis sukauptomis iš konsultacijų ir interneto. Įvertinti rizikos faktorius. Informaciją rasti buvo sunku, nes nevisi žmonės buvo geranoriški ir sutiko pasidalinti informacija, vieni siūlėsi išklausyti įdėjos, kiti tiesiog sakė, kad nieko neišeis ir net nebandyk, kad pirma reikia padirbti kelis metus šioje sferoje, o tik poto ką nors pačiam kurti. Tačiau nevisi žmonės buvo tokie, buvo ir labai geranoriškų, kurie dalinosi savo patirtimi ir turima informacija. Beto kilo problemų ir su programa Microsoft „Word“ galvojau, kad ją išmanau geriau, tačiau su kelių kursiokų pagalba viską išsiaiškinau ir, manau, padariau pagal visus reikalavimus.
Vardas: Marius
Darbo pavadinimas: Individuali įmonė Pokeris. Verslo planas
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 14 [?]
Kursinio dalykas: Teisės kursinis
Parsisiųsta: 15 kartų.
Archyvo dydis: 45 kB
Bylos pavadinimas: individuali_imone_pokeris.zip
individuali_imone_pokeris.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: verslo planą, reklama internete, analizė prognozė, imones kurimas, analize vadyba, įmonės kurimas, imones aprašymas lietuvoje, apie knyga, ssgg analize, pardavimu analize, imones finansai, įmonės vadyba, Imonės marketingas, imones problemos analize, pardavimo strategija lietuvoje, verslo idėja, kaip rašyti verslo plana, valdymo struktura, konkurencijos analize, verslo strategija, imones aplinkos analize, konkurencines aplinkos analize, verslo problemos lietuvoje, individuali įmonė, verslo aprašymas, imones vizija, įmonės organizacinė valdymo struktūra, individualios įmonės aprašymas, verslo idejos aprašymas, pokerio verslo reikalavimai, rinkos apzvalga verslo planas, verslo idejos aprasymas, paslaugų marketingas, pokeris rinkos analizė, imones marketingas, individualios įmonės verslo planas, imones problemos, verslo planas imones.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557