top


Konspektai.com > Kita > Transportas kaip rinkodaros komplekso prekė, paslauga
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Transportas kaip rinkodaros komplekso prekė, paslauga. Referatas

(Kita. Referatas, 27 puslapiai, 54kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Prekė, paslauga – rinkodaros komplekso elementas. Transporto sistemos struktūra. Ekspedicinės įmonės veiklos planavimas. Sandėlių dokumentacijos įforminimas. Įmonės veiklos kūrimas bei motyvai. Išvados. Literatūra. Šiame referate aptarsime rinkodaros komplekso elementą – prekė, paslauga. Kokios yra paslaugos sąvybės, kokia prekės samprata. Prekė - tai marketingo komplekso elementas, apimantis sprendimus ir veiksmus, susijusius su pardavimo objekto kūrimu bei keitimu. Nagrinėsime kaip prekė yra skirstoma į lygmenis. Aptarsime prekių klasifikavimą pagal jų pirkimo būdą. Aptarsime kokios prekės skirstomos vartojimui, ir į kokias grupes skirstomos pagal pasirinkimą ir pirkimą. Taip pat aprasysime naujos prekės kūrimo procesą, gyvavimo ciklus, prekės ženklą. Transportas - ūkio šaka, apimanti krovinių ir keleivių gabenimą įvairiais keliais ir įvairiomis priemonėmis.Transporto sistemą sudaro trys pagrindinės dalys: transporto priemonės, transporto infrastruktūra bei valdymas ir gabenimo objektai (keleiviai, kroviniai). Nesant nors vienos šios sistemos sudėtinės dalies transporto sistema tampa neveiksni. Transportas gali būti klasifikuojamas ir pagal panaudojimo sritį.
Vardas: Asta
Darbo pavadinimas: Transportas kaip rinkodaros komplekso prekė, paslauga
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 27 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 24 kartus.
Archyvo dydis: 54 kB
Bylos pavadinimas: transportas_kaip_rinkodaros.zip
transportas_kaip_rinkodaros.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: įmonės rinkodaros planavimas, sprendimu valdymas, transporto paslaugos, transporto imones struktura, transportas veiklos planavimas, transportas kaip rinkodaros, marketingo kompeleksas transporte, sandelių dokumentacijos, rinkodaros, transporto priemones, ekspedicines, transporto veiklos, transporto infrastrukturos objektas referatas, PASLAUGA, transportas, transporto įmonės veiklos planavimas, preke paslauga, tp search, produkto remimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557