top


Konspektai.com > Ekonomika > Valstybės rinkliava, loterijų ir azartinių žaidimų mokestis. Pramoninės nuosavybės objektų registravimas.
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Valstybės rinkliava, loterijų ir azartinių žaidimų mokestis. Pramoninės nuosavybės objektų registravimas.. Prezentacija

(Ekonomika. Prezentacija, 20 skaidrių, 423kB)
Darbe esantys žodžiai: Valstybės rinkliava – privaloma įmoka už valstybės ir vietos savivaldos institucijų, įstaigų, tarnybų ar organizacijų, teikiamas paslaugas. Rinkliavos mokėtojai - fiziniai ir juridiniai asmenys, išskyrus Lietuvos banką. Rinkliavos objektas: Rinkliava imama už įstatymuose, Europos Sąjungos reglamentuose ar sprendimuose nustatytas institucijų asmenims teikiamas paslaugas, pavyzdžiui: civilinės būklės aktų registravimas civilinės metrikacijos įstaigose; išduodami dokumentai dėl pilietybės, išvykimo į užsienį ir atvykimo į valstybę bei gyvenimo joje, dėl užsieniečių įdarbinimo; licencijos (leidimo) verstis licencijuojama veikla išdavimas; kitos institucijų teikiamas paslaugos.
Vardas: Agnija
Darbo pavadinimas: Valstybės rinkliava, loterijų ir azartinių žaidimų mokestis. Pramoninės nuosavybės objektų registravimas.
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 20
Mokslo dalykas: Ekonomikos prezentacija
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 423 kB
Bylos pavadinimas: valstybes_rinkliava_loteriju.zip
valstybes_rinkliava_loteriju.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: fiziniai juridiniai asmenys, rinkliavos, valstybes rinkliava, nuosavybes, loterijų ir azartinių lošimų mokestis, valstybės rinkliava, loteriju ir azartiniu losimu referatas, tp search, žaidimo mokesčiai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557