top


Konspektai.com > Raštvedyba > Personalo atranka ir verbavimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Personalo atranka ir verbavimas. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
(Raštvedyba. Referatas, 20 puslapių, 85kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Kandidatų verbavimas. Verbavimas organizacijos viduje. Kandidatų šaltinis – įdarbinimo agentūros. „galvų medžioklė“. Verbavimas per internetą. Darbuotuojų paieška universitetuose. Populiariausia darbuotuojų paieškos forma – skelbimai laikraščiuose. Darbuotojų atranka. Darbuotojų testavimo ir atrankos pagrindai. Vadovų atranka. Kandidatų atrankos kriterijai. Atrankos testo veiksmingumas. Išvados. Literatūros sąrašas. Šią temą pasirinkome, nes ji šiuo metu labai aktuali visose organizacijose. Būtent nuo darbuotojų, nuo jų veiklos kokybės priklauso ir visos įmonės sėkmė. Šiame darbe nagrinėsime darbuotojų verbavimo ir atrankos aspektus. Jeigu remiantis darbo procesų standartais nustatoma, kad trūksta darbuotojų, visų lygių vadovai turi dalyvauti kandidatų į laisvas darbo vietas atrankoje. Pasirinkti patį tinkamiausią kandidatą yra labai sunku. Garsiausios pasaulio kompanijos (bendrovės) seniai suprato, kad būsimų darbuotojų pasirinkimo klaidos gali brangiai kainuoti: bus prarastas laikas, lėšos ir netgi gali išeiti iš darbo jau čia dirbantys kvalifikuoti darbuotojai. Kad to neatsitiktų, yra labai svarbu darbuotojų atrankos ir priėmimo procese taikyti gyvenimo patikrintus ir patikimus metodus. Personalo paieška ir atranka – viena svarbiausių sėkmingai dirbančios įmonės veiklos sričių, kurios reikšmingumas neretai yra nuvertinamas ir šiai veiklos sričiai neretai nėra skiriamas reikiamas dėmesys iš įmonės vadovų pusės. Pagrindinis darbo tikslas išnagrinėti personalo verbavimo ir atrankos būdus bei metodus. Šio darbo uždaviniai: 1. Suprasti darbuotuojų verbavimo ir atrankos svarbą ir kylančius sunkumus ieškant bei atrenkant reikalingus darbuotojus 2. Atskleisti darbuotuojų verbavimo ir atrankos metodus, juos išnagrinėti.
Vardas: Marius
Darbo pavadinimas: Personalo atranka ir verbavimas
Kategorija: Raštvedyba
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 20 [?]
Referato dalykas: Raštvedybos referatas
Parsisiųsta: 14 kartų.
Archyvo dydis: 85 kB
Bylos pavadinimas: personalo_atranka_ir_verbavimas.zip
personalo_atranka_ir_verbavimas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbo paiesk, darbuotoju atrankos, darbuotoju atranka, darbuotojų verbavimas, darbuotojų atranka, personalo paieska, imones personalo atranka, darbuotoju paieška, darbuotoju verbavimas atranka, darbuotoju verbavimas, darbuotojų atrankos, personalo atrankos verbavimas, personalo atranka verbavimas, personalo atrankos kriterijai, personalo atrankos ir verbavimo uzdaviniai, ch qfjajodw konspektai referatas personalo atranka ir verbavimas rnt em_iswa nuczcqusg=afqjcnfwwl b gq pq ci n npyb gsig =rsw nan pe cau zzqzpq,s ceeqfjae konspektai referatas personalo atranka ir verbavimas qep fkf dx qpuseyy afqjcnfwwl b gq pq ci n npyb gsig =j et kffmyg adbcjnnra.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557