top


Konspektai.com > Medicina > Medicininių procedūrų egzamino klausimai atsakymai
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Medicininių procedūrų egzamino klausimai atsakymai. Konspektas

(Medicina. Konspektas, 5 puslapiai, 96kB)
Darbe esantys žodžiai: Higieninės rankų antiseptikos metodai. Higieninės rankų antiseptikos tikslas. Apibūdinkite temperatūros kilimo periodą. Kokia yra normali žmogaus kūno temperatūra? Koks yra normalus kraujo spaudimas ir pulsas? Kiek reikia laikyti šildomąjį kompresą? Kada naudojama ledo pūslė ar ledo pakeliai? Kokios priemonės naudojamos burnos priežiūrai. Burnos priežiūros tikslai. Kur atliekama injekcija į veną? Alerginėms reakcijoms išvengti reikia? Kurie veiksmai atsakingi už fiziologinį kūno temperatūros reguliavimą? Kokius žinote karščiavimo periodus? Kas būdinga temperatūros kilimo periodui? Paaiškinkite terminus: bradikardija, trachikardija, hipotonija, hipertonija. Kas sudaro šildomąjį kompresą? Kur atliekama injekcija į raumenis? Audinių infiltracija leidžiant vaistus į raumenis atsiranda,kai sušvirkšti į raumenį vaistai blogai rezorbuojasi audiniuose.ji pasireiškia skausmu,audinių injekcijos vietos sukietėjimu. Praktikinio egzamino užduotys. Uždėkite šildomąjį kompresą alkūnės linkio srityje, paaiškinti indikacijas ir veikimo mechanizmą. Kompreso uždėjimas. Indikacijos – kam/kada naudoti? Veikimo mechanizmas. Temperatūros matavimas pažastyje. Atlikimo technika. Pamatuokite kraujo spaudimą ir pažymėkite temperatūros lape. Suskaičiuokite pulsą ir pažymėkite temperatūros lape. Atlikite injekciją į raumenis.galima atlikti. Atlikite injekciją į odą. Atlikite injekciją į poodį. Atlikite injekciją į veną.
Vardas: Arnoldas
Darbo pavadinimas: Medicininių procedūrų egzamino klausimai atsakymai
Kategorija: Medicina
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 5 [?]
Konspekto dalykas: Medicinos konspektas
Parsisiųsta: 35 kartus.
Archyvo dydis: 96 kB
Bylos pavadinimas: medicininiu_proceduru.zip
medicininiu_proceduru.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: temperatūra, ranku antiseptikos metodai, medicininių procedūrų klausimai, kraujo, audiniu infiltracija leidziant i raumenis, injekciju i vena atlikimo technika, injekcijos i vena technika, injekcijos į raumenis atlikimo technika, injekcijos i odą i poodi i raumenis i vena referatai, kuno prieziura, už fiziologinį kūno temperatūros reguliavimą atsakingi veiksmai yra, kur atliekama injekcija į veną, injekcija į veną technika, medicinos proceduru egzamino klausimai, ranku priežiūra, kurie veiksmai atsakingi už fiziologinį kūno temperatūros reguliavimą, veiksmai atsakingi už fiziologinį kūno temperatūros reguliavimą, audinių infiltracija leidžiant vaistus į raumenis atsiranda,s cgyqfjaf konspektai referatas med proceduros i i n lctp qsj pjjcqusg=afqjcne eotx tuekqvpk xzjtdwt gsig =nr hf pir ksqz vbsea, trachikardija, injekcijos atlikimas i vena technika, injekcija i vena procedura, klausimai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557