top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Detektyvinė istorija. Išsipildžiusi jaunosios detektyvės svajonė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Detektyvinė istorija. Išsipildžiusi jaunosios detektyvės svajonė. Rašinys

1
1
(Lietuvių kalba. Rašinys, 1 puslapis, 4kB)
Darbe esantys žodžiai: Indrė buvo niekuo neišsiskirianti mergaitė, tačiau nepaprastai mėgo skaityti detektyvines istorijas, mėgo viską ištyrinėti iki menkiausių smulkmenų. Mergaitės svajonė- išsiaiškinti kokią nors detektyvinę istoriją. Vieną kartą jai pasisekė. Beeidama namo rado suplyšusį, sportinį „Adido“ firmos batelį, o grįžusi ir įsijungusi televizorių per žinais išgirdo, kad sunkiai sumuštas berniukas ir apiplėšta juvelyrikos parduotuvė. Nors tai neatrodė kažkuo susiję, bet jaunąją detektyvę tai sudomino. Kitą rytą po pamokų Indrė patraukė ne namo, o tiesiai į tą vietą kurioje įvyko nusikaltimas. Iš kuprinės išsitraukusi tėčio dovanotą lupą, pradėjo ieškoti įkalčių. Paieška buvo sėkminga! Mergaitė rado auksinį žiedą ir sportinio kostiumo skiautelę su užrašu „Adidas“. Susimąstyti privertė tai, kad ji prieš tai rado tos pačios firmos sportinį batelį. Įsidėjusi įkalčius į kuprinę, Indrė nusprendė grįžti namo bei viską gerai apmąstyti.
Vardas: Indrė
Darbo pavadinimas: Detektyvinė istorija. Išsipildžiusi jaunosios detektyvės svajonė
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 1 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 4 kB
Bylos pavadinimas: detektyvine_istorija.zip
detektyvine_istorija.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: atr istorija, detektyvai rasiniai, detektyvines istorijos rasiniai, rasiniai detektyvai, trumpos detektyvines istorijos, detektyvinis rašinys, detektyvines trumpos istorija, detektyvine istorija lietuviu pamokai, detektyvinis rasinelis, trumpa detektyvine istorija, detektyvinis rasinys, detektavinis rasinys, rašinys detektyvinė istorija quot, Detekty,s ceuqfjae konspektai referatas detektyvine istorija resgt kkl ig awt ebwusg=afqjcngf_d jmqg nsrkeoiwd rt kezgsig =ayjy_ qlzoi dzz iq g, detektyvinė istorija,s cemqfjae konspektai referatas detektyvine istorija fimet nvlontsgbbgux bgusg=afqjcngf_d jmqg nsrkeoiwd rt kezgsig =pl yhmb a_h wmy zupuwa, rasinys detektyvine istorija, detektyvines istorijos rasinys.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557