top


Konspektai.com > Apskaita > Pajamų ir sąnaudų apskaita X įmonėje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Pajamų ir sąnaudų apskaita X įmonėje. Kursinis

(Apskaita. Kursinis, 26 puslapiai, 813kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Pajamos ir sąnaudos. Pajamų pripažinimas. Sąnaudų pripažinimas. Pajamų ir sąnaudų dydžio įvertinimas. Pardavimo savikaina. Veiklos sąnaudos. Netipinės veiklos pajamos ir sąnaudos. Tipinės veiklos prekių pardavimas. Tipinės veiklos paslaugų tiekimas. Pajamų ir sąnaudų sąskaitų uždarymas. Naudojant specialią suvestinę sąskaitą. Nenaudojant atskiros suvestinės sąskaitos. Mišriu būdu. ,,x“ įmonė. Įmonės pelno (nuostolio) analizė. Išvados. Literatūra. Priedai. 1 priedas. Bendrųjų pajamų ataskaita už metus, pasibaigus gruodžio 31 d. 2 priedas. Formulės. Apskaita atsirado daugiau kaip 1 tūkst. m. pr. Kr. Tai nulėmė natūralus žmonių poreikis žinoti, ko ir kiek jie turi, kiek išleidžia ir kiek gauna pajamų. Tuos kurie mokėjo šį darbą atlikti, senovėje vadino raštininkais, iždininkais, vėliau – ekonomais, sąskaitininkais. Plėtojantis ūkinei veiklai, atsirado kontoros, ir manoma, kad jose jau buvo darbo pasidalijimas: vieni skaičiuodavo operacijas, susijusias su įplaukomis, kiti – su išlaidomis, treti tikrindavo, ar tiksliai atliekami darbai. (A. Ivanauskienė,2004, p. 9) Rinkos ekonomikos sąlygomis didžiąją dalį informacijos pateikia buhalterinė apskaita. Mokslininkai iki šiol nesugalvojo vieno tikslaus buhalterinės apskaitos apibrėžimo, nusakančio apibendrintus buhalterinių tikslus, todėl pasaulinėje praktikoje tokių apibrėžimų yra daug. Buhalterinės apskaitos įstatyme pateikiamas toks buhalterinės apskaitos apibrėžimas: Buhalterinė apskaita (toliau apskaita) – ūkinių operacijų ir ūkinių, išreikštų pinigais, registravimo, grupavimo ir apibendrinimo sistema, skirta gauti informaciją ekonominiams sprendimams priimti ir (arba) finansinei atskaitomybei sudaryti.
Vardas: Aušra
Darbo pavadinimas: Pajamų ir sąnaudų apskaita X įmonėje
Kategorija: Apskaita
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 26 [?]
Kursinio dalykas: Apskaitos kursinis
Parsisiųsta: 50 kartų.
Archyvo dydis: 813 kB
Bylos pavadinimas: pajamu_ir_sanaudu_apskaita.zip
pajamu_ir_sanaudu_apskaita.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: finansinė veiklos analize, pajamu sanaudu analize, imones pajamu sanaudu apskaita, įmonės pardavimo veiklos, imones veikla buhalterine apskaita, pajAMU IR SANAUDU APSKAITA IR ANALIZE, buhalterines saskaitos, pajamy ir sanaudu analize, imones finansine analize, imones sanaudu analize, pajamos sąnaudos, pajamų sanaudu apskaita, imones veiklos sanaudu analize, pajamu ir sanaudų pripazinimas kursinis, sanaudu rasto darbai, pajamų ir sąnaudų sąskaitų uždarymas, imones pajamos, pajamų ir sąnaudų apskaita įmonėje, sanaudu apskaita uab imoneje, sanaudu apskaita transporto imoneje, veiklos sąnaudų apskaita uab „x“, pajamų ir sąnaudų apskaita imones, pajamu ir sanaudu pripazinimas apskaitos imoneje, pajamų ir sąnaudų apskaita kursinis, pajamu ir sanaudu apskaita kursinis, imones pajamu apskaita, pajamų ir sąnaudų apskaita imoneje, sanaudos ir pajamos diplominis, pajamu ir sanaudu apskaita imoneje, veiklos sąnaudos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557