top


Konspektai.com > Sociologija > Esė apie knygą Vidinio išgijimo kelias
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Esė apie knygą Vidinio išgijimo kelias. Esė

1
1
2
2
(Sociologija. Esė, 2 puslapiai, 7kB)
Darbe esantys žodžiai: Dauguma iš mūsų dvasiškai serga. Skamba gal būt keistai, tačiau mes kenčiame, nors neturime ligos. Negalime išvengti kančios, kuri susijusi su liga, nelaime, artimo žmogaus netekimu. Bet visą kitą – blogį, kurį susikuriame iš tingėjimo rūpintis savimi, savo vidine sveikata, galime išsigydyti pirmiausia atlikę savo paties refleksiją. Didžiausia nelaimė – reikiamu laiku nepatirti meilės. Meilės trūkumas arba jos aplaidumas pirmaisiais vaikystės gyvenimo tarpsniais neigiamai prisideda prie tolimesnės asmenybės harmoningos sielos būsenos. Dėl meilės stokos autorius laikosi požiūrio, kad diena iš dienos žmogų kamuoja dvasinis disbalansas, kuris sukelia neigiamas nuotaikas ir elgsenos sutrikimus. „Neurotinės būsenos įsišaknijusios psichosomatiniame dirvožemyje, tiksliau pakitusioje centrinėje nervų sistemoje“. Kitaip sakant, blogis įaugęs tampa vidine nuostata, įprasta sielos būsena. Statistika taip pat daro prielaidą, kad meilės trūkumas vaikystėje sukelia polinkį į agresiją. Kuomet žmogus užaugęs nepatyręs vaikystėje meilės, dažnai niekuo nepasitiki ir viską mato tik juodomis spalvomis. Bet koks kitų žmonių nuomonių nesutapimas su jo nuomone suvokiamas kaip priešiškumas.
Vardas: Arnoldas
Darbo pavadinimas: Esė apie knygą Vidinio išgijimo kelias
Kategorija: Sociologija
Darbo tipas: Esė
Puslapių skaičius: 2 [?]
Esės dalykas: Sociologijos esė
Parsisiųsta: 11 kartų.
Archyvo dydis: 7 kB
Bylos pavadinimas: vidinio_isgijimo_kelias.zip
vidinio_isgijimo_kelias.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: kaip zmogus tampa asmenybe, ese vidinio isgijimo kelias, vidinio išgijimo kelias ese, vidinio išgijimo kelias refleksia, vidinio išgijimo kelias refleksija, refleksija vidinio išgyimo kelias, apie vidinio išgijimo kelia referatas, knygos refleksija vidinio išgijimo kelias, meiles trukumas vaikysteje, žmogaus sveikata, sociologijos ese, esė paie knygą, esėapie knyga, sociologija knygos ese, vidinioisgijimi kelias ese, vidinis isgijimo,s cfmqfjag konspektai referatas vidinio isgijimo kelias stz btmndssgbbmoi bausg=afqjcnftheijnw mcwgk xfovzv jwah q,s ceyqfjae konspektai referatas vidinio isgijimo kelias fit vbory ap wv scausg=afqjcnftheijnw mcwgk xfovzv jwah qsig =nay uiaax zme py jw, vidinio isgijo kelias refleksija, ese apie sociologija, knygos refleksija vidinio isgijimo kelias, vidinis išgijimo kelias.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557