top


Konspektai.com > Chemija > Sieros ir jos junginių panaudojimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Sieros ir jos junginių panaudojimas. Prezentacija

(Chemija. Prezentacija, 5 skaidrės, 105kB)
Darbe esantys žodžiai: Dėl aktyvumo ir gana pigios gamybos sieros rūgštis plačiai vartojama. Sunku rasti lauidies ūkio šaką, kurioje ji arba jos junginiai nebūtų vartojami. Daugiausia sieros rūgšties suvartojama superfosfatui, amonio sulfatui ir kitoms mineralinėms trašoms gaminti. Daugelis rūgščių (pvz., fosforo, acto, druskos) ir druskų gaunama panaudojant sieros rūgštį. Jos daug reikia spalvotųjų ir retųjų metalų gavyboje. Daug sieros rūgšties suvartojama naftos produktams valyti. Be jos neišsiverčiama dažalų (audiniams), lakų ir dažų (pastatams ir mašinoms), vaistų, kai kurių plastmasių gamyboje. Sieros rūgštis taimoma etanolio ir kitų alkoholių, esterių, sintetinių skalbimo priemonių, pesticidų, vartojamų kovai su žemės kenkėjais ir piktžolėmis, gamyboje. Praskiesti sieros rūgšties ir jos druskų tirpalai vartojami dirbtinio šilko gamyboje, jais tekstilės pramonėje apdorojami dažyti pluoštai. Maisto pramonėje vartojama krakmolo, sirupų ir kitų produktų gamyboje. Sieros rūgštimi pripildomi automobilių akumuliatoriai. Ja džiovinamos dujos ir koncentruojamos rūgštys. Be to, sieros rūgštis vartojama nitrinimui ir sprogstamųjų medžiagų gamybai.
Vardas: Rusnė
Darbo pavadinimas: Sieros ir jos junginių panaudojimas
Kategorija: Chemija
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 5
Mokslo dalykas: Chemijos prezentacija
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 105 kB
Bylos pavadinimas: sieros_ir_jos_junginiu.zip
sieros_ir_jos_junginiu.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

10
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: akumuliat, sieros junginiu skaidres, sieros panaudojimas chemijoje, sieros rugsties junginiai, skaidres apie siera, sieros rugsties gamyba,s chaqfjai konspektai referatas sieros ir jos junginiu panaudojimas kvu mamsnsobnj k kusg=afqjcnfkjjy j qiz clscsko h gbvlqsig = cpne jfbuykxhbdoevkw, sieros junginiai ir ju panaudojimas,s chcqfjah konspektai referatas sieros ir jos junginiu panaudojimas whwst lwfixssgarv xkbausg=afqjcnfkjjy j qiz clscsko h gbvlqsig =_edwzfd fccxfxk bu tgw, skaidres apie junginius,s chiqfjaj konspektai referatas sieros ir jos junginiu panaudojimas jbgft gwcuon gsu juagusg=afqjcnfkjjy j qiz clscsko h gbvlqsig =praqhqkfi obrxy_nf zlq, siera ir jos junginiai, sieros panaudojimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557