top


Konspektai.com > Istorija > Valdžia, kurią renkame patys
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Valdžia, kurią renkame patys. Rašinys

1
1
(Istorija. Rašinys, 1 puslapis, 11kB)
Darbe esantys žodžiai: Valdžia, kurią renkame patys. Visa politika galima prilyginti genocidui. Tai, ko nepadarė J. Stalinas su gulagais, padaro mūsų išrinktoji valdžia. Iš tikrųjų yra taip, kad kokia Lietuva, tokia ir valdžia. Kokie mes, tokia ir valdžia. Patys tą valdžią renkame. O kokie gi vis dėl to esame me, lietuviai? Dabartiniai mes, besirūpinantys kaip prikimšti savo pilvus. Jokie dvasiniai turtai mums nerūpi. Pasikeisme mes lietuviai, pasikeis ir visa kitas. Tik reikės daug daug metų. Lietuviai dažnai net nekeliauja į rinkimus, nes mano, jog vistiek niekas nepasikeis. Bet už tad tos pensininkės ir penksininkai nueina į rinkimus, ir išrenka mums valdžią. Ir dažnai ne tą, kuri būtų geriausia, o tą, kuri pažadėjo padidinti pensijas ir atpiginti cukų. Todėl mūsų valdžia ir yra tokia. Vidurinioji karta ir jaunimas neįstengia nueiti į rinkimus ir išreikšti savo nuomonės, o po rinkimų visi vėl verkiame, kad valdo tie patys žmonės. Deja, bet mūsų šalis nėra stipri. O kažkada gal ir buvo, galbūt 1410 metais. O dabar ji nėra stipri vien dėl to, .
Vardas: Renata
Darbo pavadinimas: Valdžia, kurią renkame patys
Kategorija: Istorija
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 1 [?]
Rašinio dalykas: Istorijos rašinys
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 11 kB
Bylos pavadinimas: valdzia_kuria_renkame_patys(rasinys).zip
valdzia_kuria_renkame_patys(rasinys).zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: valdžia kurią renkamės patys, lietuvos valdžia kurią renkame patys, valdžia politika, valdžia rašinys, valdzia kuria renkames patys, rasinelis apie stalina, rasinelis apie j stalina, valdzia rasinys, valdzia kuria renkame atys, valdzia kurią renkame patys, valdzia renkame patys, rasinys apie valdzia, valdze kure renkame patys, valdžia kurią renkame patys, valdzia kuria renkame mes, rasinys valdzia kuria renkame patys, valdzia kuria mes renkame, tps, valdzia rašinys, valdžia kurią renkame patys, valdžia kuria kuriame patys referatas, tp search,s cd qfjad konspektai referatas valdzia kuria renkame patys dc gt lunmaboq iifgnusg=afqjcnhenri rbghizkbdhp kfz _xyasig =d qsa x_wbicxhyopifea, valdžia kuria renkame patys, valdzia kuria patys renkam.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557