top


Konspektai.com > Politologija > Gebėjimas efektyviai ir sėkmingai bendrauti- viena pagrindinių žmogaus vertybių
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Gebėjimas efektyviai ir sėkmingai bendrauti- viena pagrindinių žmogaus vertybių. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
(Politologija. Referatas, 11 puslapių, 21kB)
Darbe esantys žodžiai: Įžanga. Bendravimo raida. Verbalinis ir neverbalinis bendravimas. Bendravimo būdai. Žmonių bendravima. Siekiant bendravimo tobulomo. Išvados. Literatūros sąrašas. Įžanga. Bendravimas – tai dviejų arba daugiau žmonių tarpusavio sąveika, kurios metu perduodama informacija ir patenkinami saugumo, saviraiškos, dominavimo ir kiti poreikiai. Žmogus – unikali būtybė, ne tik dalyvaujanti socialiniuose, tarpusavio santykiuose, bet ir juos kurianti, atsižvelgdama į savo asmeninius interesus bei aplinkinių asmenų nuomonę. Nuo pat gimimo akimirkos, kai pirmąkart išvystame dienos šviesą, iki mirties esame tarp žmonių, todėl bendravimas su jais yra vienas svarbiausių asmens poreikių. Tai, kaip sugebėsime sutarti su aplinkiniais, priklauso nuo mūsų pasirengimo, sugebėjimų ir lemia sėkmę arba nesėkmę įvairiose gyvenimo srityse. Mes drąsiai galime teigti, kad gebėjimą efektyviai ir sėkmingai bendrauti su žmonėmis galima vadinti viena pagrindinių žmogaus vertybių.
Vardas: Tomas
Darbo pavadinimas: Gebėjimas efektyviai ir sėkmingai bendrauti- viena pagrindinių žmogaus vertybių
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 11 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 21 kB
Bylos pavadinimas: gebejimas_efektyviai_ir.zip
gebejimas_efektyviai_ir.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: verbalinis neverbalinis bendravimas, verbalinis ir neverbalinis bendravimas, neverbalinis bendravimas, ese bendravimas, bendravimas zmogaus vertybe, bendravimo gebėjimas,s cfwqfjaaobq konspektai referatas gebejimas efektyviai ir sekmingai bendrauti viena pagrindiniu zmogaus vertybiu pn zt lnizwsgavnjgtbausg=afqjcnhexomqq coqhvcbmonbx fj xqsig =eg jltzpstrqjrr dgbjg, žmonių bendravimas, verbalinis bendravimas, verbalinis, bendravimo gebėjimai, tp search.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557