top


Konspektai.com > Ekonomika > Šaudyklos Klaipėdoje organizacinis projektavimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Šaudyklos Klaipėdoje organizacinis projektavimas. Diplominis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
(Ekonomika. Diplominis, 26 puslapiai, 73kB)
Darbe esantys žodžiai: Turinys. Šaudyklos klaipėdoje organizacinis projektavimas. Verslo sferos pasirinkimo pagrindimas. Veiklos apibūdinimas. Vartotojai. Išorinė aplinka. Marketingas. Rinkos būklė. Kainos, įkainavimo strategija. Pardavimo programa. Pardavimo kanalai. Rėmimo organizavimas. Marketingo kaštai. Gamybos organizavimas. Technologijos apibūdinimas. Organizacijos paslaugų teikimo struktūra. Pastatai, patalpos. Įrengimai. Medžiagos, žaliavos. Gamybinis personalas. Vadyba. Organizacinė struktūra. Vadybinis personalas. Veiklos reglamentai. Finansai. Investicijos. Kreditas ir jo gražinimo eiga. Planuojamas pajamų, išlaidų ir pelno planas. Pinigų srautų prognozė. Prognozinis balansas. Finansiniai koeficientai. Dėl šiuo metu susidariusios sudėtingos ekonominės situacijos Lietuvoje ženkliai padidėjo nusikalstamumo mastai, o žmonės vis labiau jaučia nerimą dėl savo ir savo turto saugumo, dėl to ieško papildomų būdų apsisaugoti. Vienas tokių būdų yra šaunamojo ginklo įsigijimas, be to šaudymas gali būti ir laisvalaikio praleidimo forma. Mūsų organizacija suteiktų galimybę žmonėms lavinti savo taiklumą ir kitus praktinius šaunamojo ginklo naudojimo įgūdžius. Nusprendėme pradėti tokį verslą, nes Klaipėdos mieste yra įkurtos tik kelios šaudyklos (eiliniai miestiečiai negali jomis naudotis), t.y. ši verslo niša minėtame mieste dar nėra užpildyta. Teikiamos paslaugos yra gana unikalios ir skirtos tik tam tikrai vartotojų grupei.
Vardas: Tomas
Darbo pavadinimas: Šaudyklos Klaipėdoje organizacinis projektavimas
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Diplominis
Puslapių skaičius: 26 [?]
Diplominio dalykas: Ekonomikos diplominis
Parsisiųsta: 10 kartų.
Archyvo dydis: 73 kB
Bylos pavadinimas: saudyklos_klaipedoje.zip
saudyklos_klaipedoje.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: finansai kreditas, kainos strategija, pardavimo kanalai, pardavimo strategija lietuvoje, veiklos strategija, klaip, strategija veiklos planas, verslo projektavimas, organizacijos aplinka, organizacinis planas, saudyklu projektavimas, saudyklos planas, gamybos organizavimas technologijos, gamybos organizavimas, gamybos technologijos organizavimas, praktikos ataskaita, tp search, swot analize, organizacinis projektavimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557