top


Konspektai.com > Vadyba > Informacijos perdavimas ir priėmimas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Informacijos perdavimas ir priėmimas. Namų darbas

(Vadyba. Namų darbas, 16 puslapių, 42kB)
Darbe esantys žodžiai: Informacijos perdavimas ir priėmimas. Informacijos mainų tikslai. Informacijos mainų pagrindai. Klausimų formulavimas. Klausymas informacijos mainų procese. Pašnekovo, oponento pasisakymo ir neverbalinio elgesio analizė. Informacijos perdavimas ir priėmimas arba, kitaip sakant, informacijos mainai dalykiniame pokalbyje, derybose yra labai svarbus etapas. Taigi tai, kaip mes sugebame komunikuoti su pašnekovu, oponentu, priimti ir perduoti informaciją, labai didele dalimi nulemia dalykinio pokalbio, derybų eigą ir rezultatus. Savo komunikacinius sugebėjimus galime treniruoti, lavinti, tobulinti. Būtina įsisąmoninti, kad svarbu ne tik kalbėti, bet ir klausyti. Ne paslaptis, kad draugų daugiau turi tas, kas moka gerai klausyti. Dėl to problemų būna ir dalykiniuose pokalbiuose, derybose, jeigu tik stengiamės pateikti informaciją, o ne maksimaliai jos pasiimti, jeigu daugiau galvojame apie save, o ne apie pašnekovą, oponentą. Norint susikoncentruoti klausymui reikia save disciplinuoti, valdyti. O tai padaryti tuo sunkiau, kuo labiau mes siekiame įsiterpti, “įkišti savo trigrašį”.
Vardas: Kristina
Darbo pavadinimas: Informacijos perdavimas ir priėmimas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Namų darbas
Puslapių skaičius: 16 [?]
Namų darbo dalykas: Vadybos namų darbas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 42 kB
Bylos pavadinimas: derybu_versle_namu_darbas.zip
derybu_versle_namu_darbas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: informacijos priemimas referatas, informacijos perdavimas ir priėmimas, informacijos perdavimas ir priemimas, informacijos priemimas ir perdavimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557