top


Konspektai.com > Ekonomika > Įmonę veikiančios makro aplinkos, jos įvertinimas.
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Įmonę veikiančios makro aplinkos, jos įvertinimas.. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
(Ekonomika. Referatas, 15 puslapių, 26kB)
Darbe esantys žodžiai: Darbo tikslas ir uždaviniai. Įvadas. Ekonominė aplinka. Socialinė ir kultūrinė aplinka. Politinė ir teisinė aplinka. Mokslinė ir technologinė aplinka gamtinė aplinka išvados literatūra. Darbo tikslas – apibūdinti atskirų makroaplinkos elementų įtaką įmonės veiklai. Darbo tikslui pasiekti iškelti tokie uždaviniai: 1. Aprašyti ir paaiškinti kaip įmonę veikia makroaplinkos. 2. Išanalizuoti makroaplinkos elementus ir apibūdinti jų įtaką imonės verslui. 3. Nustatyti makroaplinkos elementus, darančius didžiausią įtaką įmonių veiklai. 4. Susisteminti darbo rezultatus ir pateikti išvadas. Kiekviena įmonė veikia tam tikroje aplinkoje. Tarp įmonės ir aplinkos vyksta nuolatinė sąveika. Verslas funkcionuoja atsižvelgdamas į jį supančias veiklos sąlygas ir atitinkamai priima reikalingus sprendimus. Vartotojai reaguoja į juos teigiamai arba neigiamai, taip įtakodami įmonės veiklą. Tai yra grįžtamosios informacijos ciklas. Verslininkai siekdami sėkmingos veiklos privalo atidžiai išnagrinėti jų verslo aplinką. Tik gerai pažįstant išorines sąlygas, esamą įmonės padėtį, galima imtis veiklos ar ją toliau plėtoti. Gerus rezultatus pasiekti padeda tinkama aplinkos analizė ir jos įvertinimas. Tai ypač svarbu dabar, kai vis labiau mūsų šalies verslas turi orientuotis į naujas ir mažai pažįstamas vakarų rinkas. Pastaraisiais metais didelis dėmesys yra kreipiamas į įmonės makroaplinką, bei stengiasi prie jos prisitaikyti, siekdamos kuo geriau atitikti vis labiau kylančius konkurencinius reikalavimus.
Vardas: Vaida
Darbo pavadinimas: Įmonę veikiančios makro aplinkos, jos įvertinimas.
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 10 kartų.
Archyvo dydis: 26 kB
Bylos pavadinimas: imone_veikiancios_makro.zip
imone_veikiancios_makro.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: imones isorine aplinkos analize, darbo įvertinimas, socialinė aplinka, imones teisinė aplinka, imones ekonomine, technologinė verslo aplinka, verslo vertinimas, imones isorine aplinka, makro ekonomine alinka, makroaplinkos svarba imonei, makro gamtine aplinka, imones makroaplinka, aplinka imones, imones makroaplinkos analize, įmonės makro aplinka ir jos elementai uždaviniai, isorine imones aplinka, imones analize, įmonės makroaplinkos analize, verslo aplinkos vertinimas, gamtine aplinka, įmonę veikiančios makro aplinka, makro aplinka, socialine verslo aplinka, ekonomine aplinka, imones teisine aplinka, įmonę veikiančios makroaplinkos, socialine kulturine aplinka, įmonės veiklos vertinimas, makroaplinkos analize, imone veikiancios aplinkos, imones aplinka, imones aplinkos analize.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557