top


Konspektai.com > Politologija > Nacionalizmas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Nacionalizmas. Prezentacija

(Politologija. Prezentacija, 9 skaidrės, 178kB)
Darbe esantys žodžiai: Nacionalizmas – ideologija , teigianti tam tikros gyventojų grupės nacionalinį (tautinį) bendrumą ir siekianti sujungti šią grupę tokio bendrumo pagrindu į valstybinį darinį. Nacionalizmas išlieka svarbia XXI a. ideologija, nors jau nuo XX a. vidurio buvo pranašaujamas šios ideologijos galas, silpstant tautinėms valstybėms, stiprėjant globalizacijai. Ernest Gellner, vienas autoritetingiausių nacionalizmo teoretikų teigia, kad nacionalizmas yra reiškinys, kuris yra būdingas tam tikrai socialinių sąlygų visumai, bei politinės legitimizacijos teorija, pagal kurią reikia, kad etninės ribos nesikirstų su politinėmis.
Vardas: Ingrida
Darbo pavadinimas: Nacionalizmas
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 9
Mokslo dalykas: Politologijos prezentacija
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 178 kB
Bylos pavadinimas: nacionalizmas.zip
nacionalizmas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: nacionalizmas skaidrėse, politinės ideologijos skaidrės, nacionalizmas, politologijos darbu skaidres, politines ideologijos skaidres, politologija skaidres, politologija prezentacija, politines ideologijos.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557