top


Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Sausio 13. Rašinys

1
1
(Lietuvių kalba. Rašinys, 1 puslapis, 4kB)
Darbe esantys žodžiai: Sausio 13-oji. Laisvė-tai didžiausia kiekvieno žmogaus ir tautos vertybė. Deja, ji reikalauja aukų, kartais labai didelių. Tikrąjį lietuvių tautos ryžtą ir pasiaukojimą parodė 1991m. Sausio 13-osios įvykiai, kurių metu Lietuvoje buvo mėginta įvykdyti valstybės perversmą panaudojant Sovietų Sąjungos ginkluotąsias pajėgas. Nuo tų dramatiskų įvykiu praėjo jau dvidešimt metų, bet Lietuvos gyventojai juos skaudžiai prisimena. Tą šaltą žiemos naktį prie Lietuvos televizijos bokšto važinėjo Sovietų tankai, o kariai šaltais žvilgsniais žudė visus pasitaikiusius jų kelyje žmones, kurie mėgino ginti Lietuvą bei juos nepriklausomybę. Šių įvykių metu žuvo keturiolika žmonių, tarp kurių buvo Loreta Asanavičiūtė, Rimantas Junkevičius, Virginijus Druskis ir kiti. Apie tuos įvykius sužinojau istorijos pamokose, iš tėvų, senelių bei įvukius mačiusių liudininkų pasakojimų, nes tada dar nebuvau gimusi. Į pasakojimus apie Sausio 13-osios įvykius reagavau labai jautriai todėl, kad žuvo visai nekalti, jauni ir nepatyrę žmonės, o šimtai gynėjų buvo sužeista gindami Lietuvos laisvę. Mūsų Mokykla kasmet aktyviai dalyvauja pilietinėje akcijoje Atmintis gyva, nes liudija. Šią dieną tylos minute pagerbiame žuvusius Laisvės gynėjus. Moksleiviai pi.
Vardas: Ivona
Darbo pavadinimas: Sausio 13
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 1 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 4 kB
Bylos pavadinimas: sausio_13.zip
sausio_13.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: konspektai referatas sausio, lietuvos gyventojai, rasineliai apie sausio aja, pamokos, anglu referatai apie sausio, sausio įvykiai angliskai, rašinelis sauso, sausio oji rašinys, sausio ese, rasiniai apie sausio, sausio rasynys, kalba sausio, sausio referatas, rašinys atmintinas įvykis lietuviškai, laisve rasinys, rasinys anglu kalba apie ivyki lietuvoje, referatas sausio ivykiu itaka ginant lietuvos nepriiklausomybe, sausio rasinys, laisve sausio rašinys, rasinys apie sausio anglu kalba, sausio rasinys angliskai, referatai sausio rasinyd, rasinys apie ivyki, rasinelis apie sausio, rasinys anglu kalba apie sausio, rasinys apie sausio vokieciu kalba, rasinys sausio, sausio oji laisvė rasinys, rasinys apie sausio, sausio rašinys, rasinelis sausio, sausio rasinelis, sausio rašiniai, sausio osios kalba, sausio kalbos, kalbos apie sausio, sausio ivykiai rasinys.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557