top


Konspektai.com > Psichologija > Asmens elgesio televizijos diskusijų laidoje analizė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Asmens elgesio televizijos diskusijų laidoje analizė. Namų darbas

1
1
(Psichologija. Namų darbas, 1 puslapis, 12kB)
Darbe esantys žodžiai: Asmens elgesio televizijos diskusijų laidoje analizės. Protokolas. Laida: Valanda su Rūta translevimo data 2012-03-08, 19: 40val. Tema: Ne piniguose laimė. Ar gavęs milijoną žmogus taps laimingas? Stebimoji: Irena Matijošaitienė, Verslininkė, politikė. Mano stebimoji versininkė Irena Matijošaitienė, jai susikalbėti su oponentais pavyko. Nors ir ji parodė jog pasitiki savimi, tačiau išklausydavo kitų išsakytas nuomonės. Jei padėjo pasiekti susikalbėjimą su savo oponentais nuoširdumas, natūralumas, tikrų faktų pateikimas ir taktiškas savo nuomonės išsakymas. Komunikacijos priemonės ir elgesys. Vertinimas. Komentaras. Mimika. Išraiškinga, bešypsanti, kartais rami. Gestai. Platūs, išraiškingi dažni rankų mostai. Tai parodo jog savi labai pasitikima savimi. Atviri delnai. Sukuria įspūdį, jog pokalbis vyksta sąžiningai. Poza. .
Vardas: Raimonda
Darbo pavadinimas: Asmens elgesio televizijos diskusijų laidoje analizė
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Namų darbas
Puslapių skaičius: 1 [?]
Namų darbo dalykas: Psichologijos namų darbas
Parsisiųsta: 8 kartus.
Archyvo dydis: 12 kB
Bylos pavadinimas: asmens_elgesio_televizijos.zip
asmens_elgesio_televizijos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: valanda su ruta laidos analize, valanda su ruta diskusijos, televizijos laidos analize valanda su ruta, valanda su ruta vertinimas, psichologija laidos analize, diskusijos laida valanda su ruta, televizijos analize, tv laidos aptarimas, nuosirdumas, elgesio kultura laidoje valanda su ruta, diskusiju laidu analize, stebimojo asmens elgesio televizijos, laidu analize, psichologija laidos stebimojo analize, asmens elgesio televizijos diskusijų laidoje analizė spero, komunikacijos priemones ir elgesys, diskusijų laidos analizė, televizijos diskusiju laidos analize, asmens elgesio televizijos diskusijų laidoje analizės protokolas, asmens elgesio diskusiju laidoje analize, asmens elgesio protokolas, asmens elgesio analize, asmens elgesio televizijos distusijų laidoje analizės protokolas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557