top


Konspektai.com > Sauga > Radiacija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Radiacija. Prezentacija

(Sauga. Prezentacija, 15 skaidrių, 9kB)
Darbe esantys žodžiai: Radiance – tai jonizuojančioji spinduliuotė, kuri veikia aplinką iš skirtingų šaltinių. Tai a, b, g dalelių, kurias skleidžia radioaktyvios medžiagos (uranas, plutonis ir kt.) bei rentgeno spindulių spinduliuotė. Šios radioaktyvios dalelės yra sugeriamos žmogaus organizmo audinių arba juos praeina nepakitusios. Jonizuojančios spinduliuotės šaltiniai plačiai naudojami daugelyje pramonės šakų, medicinoje bei moksliniams tyrimams. Aptikti radiacijos pavojų ir perspėti apie jonizuojančios spinduliuotės grėsmę mums gali padėt prietaisai. Pats paprasčiausias jutiklis, fiksuojantis jonizuojančią spinduliuotę, yra Geigerio Miulerio skaitiklis.
Vardas: Dovilė
Darbo pavadinimas: Radiacija
Kategorija: Sauga
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 15
Mokslo dalykas: Saugos prezentacija
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 9 kB
Bylos pavadinimas: radiacija.zip
radiacija.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: radiacija skaidrės, referatas apie radiacija, Radiacija, skaidres apie radiacija, radiacija skaidres, prezentacija apie radiacija, skaidrės apie radiacijos pavojų žmogui,s cgwqfjai konspektai referatas radiacija c bc_o gb vdddcgusg=afqjcnfcwmvmsmwfsrusvzgvauazcwf twsig =ibc tmefnmbj b xfzt fg,s ce qfjaa konspektai referatas radiacija mpuzt qrfon qt cm dgusg=afqjcnfcwmvmsmwfsrusvzgvauazcwf twsig =bbuwgwdieuzpurzzd vqtg,s cfaqfjaa konspektai referatas radiacija zduwt nwk hotqamnzgpbausg=afqjcnfcwmvmsmwfsrusvzgvauazcwf twsig =jvcpeh tnbkxeuvgxyfzdw.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557