top


Konspektai.com > Vadyba > Kainų nustatymo strategijos valdymas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Kainų nustatymo strategijos valdymas. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
(Vadyba. Kursinis, 25 puslapiai, 102kB)
Darbe esantys žodžiai: Kainodaros pagrindai. Kainos sąvoka ir reikšmė. 1pav. Kainos nustatymo vidiniai ir išoriniai veiksniai. Kainodaros tikslai ir priklausomybės. Rinkos poveikis kainai. Pasiūlos kreivė. Pasiūlos ir paklausos pusiausvyra. Kaštų poveikis kainai. Uab „ridakesta“ apibūdinimas. Įmonės veiklos charakteristika. Kainų nustatymo metodai ir strategijos. Kainų nustatymo metodai. Kainos nustatymas kaštų pagrindu. Visuminių kaštų metodas. Kainos nustatymas nenuostolingumo būdu. Kintamųjų kaštų būdas. Kainų nustatymas orientuotas į paklausą. Į konkurentus orientuoti kainos nustatymo metodai. Kainų politikos reikšmė, rengiant kainodaros strategiją. Kainodaros strategijos taikymo ypatumai. Kainodaros strategijos. Didelių kainų strategija. Vidutinių kainų strategija. Mažų kainų strategija. Tikslinių kainų strategija. Lengvatinių kainų strategija. Jungtinės kainodaros strategija. Sekimo lyderiu strategija. Nugriebimo strategija. Skverbimosi strategija. Paveikslas. Skverbimosi strategija. Orientuota į konkurentus strategija. Esama uab „x“ kainodaros strategija. Taikomos kainų nuolaidos. Vidutinė kokybė ir vidutinės kainos – uab „x“ verslo modelis. Galutinės uab „x“ kainos nustatymas. Išvados. Naudota literatūra. Prekė patenka vartotojui per mainų procesą. Santykis, kuriuo prekės mainomos viena į kitą ir kuris išreikštas pinigais, yra kaina. Tarpininkaujant kainai, vyksta prekių mainai. Todėl kaina yra pagrindinis viso prekinio ūkio reguliatorius. Įvairūs literatūros šaltiniai pateikia gana panašius kainos apibrėžimus: Kaina - tai pinigai, kuriuos pirkėjas sumoka pardavėjui įsigydamas prekę, kai jie abu yra savarankiški ir abu nori gauti naudos. Čia nauda – tai pardavėjo pelnas ir patenkinti pirkėjo poreikiai. [5] Kaina - tai prekės aktyvo arba gamybos išteklių piniginė vertė. [1] Marketingo požiūriu kainos apibrėžimas būtų toks (kadangi kaina yra vienas iš marketingo komplekso elementų): Kaina - tai marketingo komplekso elementas, apimantis sprendimus ir veiksmus, susijusius su kainų nustatymu ir keitimu. [3] Visgi vienas dažniausiai naudojamų kainos apibrėžimų yra pateiktas A.Bakanausko, V. Darškuvienės, kuri kainą įvardija: Kaina - tai piniginė prekės vertės išraiška. Rinkoje susidariusi kaina atitinka tą vertės lygį, kuris yra laikomas visuomeniškai būtinu, atsižvelgiant į kiekvienos prekės vartojamosios vertės naudingumą. [2] Kiekvienos įmonės galimybės vykdyti savo kainų politiką yra vis kitokios. Įmonė, gaminanti daug analogiškų prekių, turi mažiau laisvės kainoms nustatyti. Ir atvirkščiai, kuo labiau diferencijuotą, analogų neturinčią prekę gamina įmonė, tuo nepriklausomesnė gali būti jos kainų politika. Be to, ten, kur dirba mažai gamintojų, kur mažai tarpinių grandžių, ten ir įmonių kainų nustatymo laisvė yra didesnė. Dėl to gamybinės paskirties prekių rinkose veikiančių įmonių kainų politika yra laisvesnė ir savarankiškesnė, negu įmonių, veikiančių vartojimo prekių rinkose.
Vardas: egle
Darbo pavadinimas: Kainų nustatymo strategijos valdymas
Kategorija: Vadyba
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 25 [?]
Kursinio dalykas: Vadybos kursinis
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 102 kB
Bylos pavadinimas: kainu_nustatymo_strategijos.zip
kainu_nustatymo_strategijos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: paklausos ir pasiulos santykis, gamybinė įmonė, kainų nustatymas, pelnas, įmonės vertės nustatymo metodai, įmonės kainų politika, imoniu verslo strategijos, kainų nustatymo modelis kursinis, kainos strategija, kainu nustatymo metodai, nuolaidos, vidiniai veiksniai, paklausos, vidiniai isoriniai imones veiksniai, kainodaros strategijos, kainodaros strategija, prekiu kainos nustatymas, kainodaros politika, plokštės, cewqfjaf konspektai referatas kainu nustatymo strategijos valdymas b iet_ pdypksgbukusg=afqjcnhzoqkhaidx jot wrkoickuchumwsig = twmjje bvnu_zmrwv w, kainos apibrezimas,s ccwqfjabobq konspektai referatas kainu nustatymo strategijos valdymas b xt cany tsga vxcaqusg=afqjcnhzoqkhaidx jot wrkoickuchumwsig =xy hyhqkezc aasy g, vidutinių kainų strategija, imones kainos nustatymas, kainų nustatymo metodai.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557