top


Konspektai.com > Menai > Oro transportas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Oro transportas. Prezentacija

(Menai. Prezentacija, 12 skaidrių, 360kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas Oro transporto pranašumai Oro transporto trūkumai Oro transporto sistemos elementai: transporto priemonės- orlaiviai Aerodromai Oro transporto panaudojimas turizmo reikšmėms Oro uostai Lietuvoje Oro uostai pasaulio transporte vaidina didelį vaidmenį. Kol pasaulyje nebuvo oro uostų ir lėktuvų, keliavimas užtrukdavo daug ilgiau negu dabar, kai jie yra. Pagrindiniai oro transporto centrai yra paplitę po visus žemynus. Daugiausia oro uostų yra Šiaurės Amerikoje ir Europoje, taip pat nemažai jų yra ir Pietrytinėje Azijoje. Daugiausia oro transportas yra naudojamas keleivių gabenimui, nors juo yra gabenami ir kroviniai, Tačiau bet krovinių gabenimui daugiau yra skirtas vandens ir geležinkelio transportas. Didžiausias pasaulyje oro transporto centras pagal keleivių gabenimo skaičių yra Londonas, kuris 1998 m. pergabeno 102.2 mln. keleivių. Kiti didžiausi oro transporto centrai yra: Niujorkas – didžiausias Šiaurės Amerikoje, Čikaga, Los Andželas, Tokijas – didžiausias Azijoje, Atlanta, Dalasas, Paryžius, San Franciskas, Majamis. Tai dešimt didžiausių oro transporto centrų pasaulyje. Daugelis iš jų yra Šiaurės Amerikoje.
Vardas: Miglė
Darbo pavadinimas: Oro transportas
Kategorija: Menai
Darbo tipas: Prezentacija
Skaidrių skaičius: 12
Mokslo dalykas: Menų prezentacija
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 360 kB
Bylos pavadinimas: oro_trasnportas.zip
oro_trasnportas.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: turizmo transportas, oro transportas skaidres, oro transportas, transportas prezentacija, gelezinkelio, vandens transportas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557