top


Konspektai.com > Politologija > Politinių partijų ir politinių kampanijų finansavimas Lietuvoje
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Politinių partijų ir politinių kampanijų finansavimas Lietuvoje. Referatas

(Politologija. Referatas, 17 puslapių, 38kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Politinių partijų ir kompanijų samprata. Pinigai ir politika. Pinigų ir politikos ryšys. Finansavimo svarba. Politinių partijų ir politinių kampanijų finansavimas lietuvoje. Politinių partijų ir politinių kampanijų finansavimo pradžia lietuvoje. Politinių partijų ir politinių kampanijų lėšų šaltiniai. Pratus politinių partijų finansavimas. Valstybinis finansavimas. Mišraus politinių partijų finansavimo modelis. Išvados. Literatūros sąrašas. Priedai. 1 priedas. 2 priedas. Tema labai aktuali, nes šiais laikais politinės partijos ir kampanijos egzistuoja , o jų finansavimo klausimai aptarinėjami labai plačiai. Tam išleisti įvairūs aktai, apie tai diskutuojama įvairiose knygose. Taip pat savo nuomonę šiuo klausimu išreiškia ne tik tai išmanantys specialistai, bet ir žmonės, kurie renka politines partijas. Taip pat tema labai reikšminga . Tai ne tas pats, kas temos aktualumas. Reikšmingumas pasireiškia tuo, kad nagrinėjant, domintis politinėmis partijomis galima išsiaiškinti ne tik ar viskas vyksta sklandžiai, bet palyginti ir su kitomis šalimis, nustatyti, kaip turėtų išties vykti politinių partijų ir kampanijų finansavimas Lietuvoje. Jei viskas vyktų sklandžiai tada geriau būtų ir partijoms ir žmonėms, kurie jas renka. Temai nagrinėti buvo naudojamos keleto autorių knygos, įvairūs reglamentai, teisės aktai, straipsnis. Naudojantis įvairesniais literatūros šaltiniais galima tiksliau ir konkrečiau įsigilinti į temą ir pateikti tiksliausius duomenis. Darbo objektas - politinių partijų ir politinių kampanijų finansavimas Lietuvoje. Jis sutampa su temos pavadinimu. Darbo tikslas – išsiaiškinti, kodėl ir kaip finansuojamos politinės partijos ir politinės kampanijos Lietuvoje. Uždaviniai: 1. Pateikti politinių partijų ir politinių kampanijų sampratą; 2. Nustatyti, koks ryšys tarp pinigų ir politikos bei kodėl fanansavimas yra svarbus; 3. Plačiau aptarti kaip finansuojamos politinės partijos ir politinės kampanijos Lietuvoje.
Vardas: elektronine
Darbo pavadinimas: Politinių partijų ir politinių kampanijų finansavimas Lietuvoje
Kategorija: Politologija
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 17 [?]
Referato dalykas: Politologijos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 38 kB
Bylos pavadinimas: politiniu_partiju_ir.zip
politiniu_partiju_ir.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: autoriu teise, Politiniu partiju finansavimas, politiniu partiju samprata, politiniu partiju finansavimas referatas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557