top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Ar žmonių dvasingumą ištiko krizė
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Ar žmonių dvasingumą ištiko krizė. Rašinys

1
1
(Lietuvių kalba. Rašinys, 1 puslapis, 9kB)
Darbe esantys žodžiai: Dabartiniame pasaulyje vis labiau į savo verpetą įtraukianti rutina, gilinimasis į perdėtai išpūstas problemas daro mūsų gyvenimus menkesniais negu elgetos gaunamas samtis sriubos valgykloje už šiaip ne taip sukrapštytus sudilusius skatikus. Mes esame verčiami tapti robotukų armija, turinčia vieną (bet ne vieningą) nuomonę, kurios svarumas nevertas būti lyginamas ir nuliui. Visuomenės ydos priverčia mus viską naudoti tik egoistiškiems tikslams, o materialaus kulto išaukštinimas verčia kiekvieną iš mūsų atsakyti į klausimą: „Kur visa tai nuves?“ Nejaugi iš tiesų gyvename tokioje dvasiškai apmirusioje visuomenėje, implikuojančioje vien tik negatyvias vertybes? Kiekviename iš mūsų esti du pradai – gerasis ir blogasis, kurie kiekvieną gyvenimo akimirką grumiasi ir sąveikauja tarpusavyje. Akivaizdu, jog tik nuo paties žmogaus priklauso, kuri pusė laimės ir dominuos. Naujasis Testamentas sako: „Niekas negali suteršti jūsų, kas į jus įeina, o tik tai, kas iš jūsų išeina“.
Vardas: Uabb
Darbo pavadinimas: Ar žmonių dvasingumą ištiko krizė
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 1 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 5 kartus.
Archyvo dydis: 9 kB
Bylos pavadinimas: ar_zmoniu_dvasinguma_istiko.zip
ar_zmoniu_dvasinguma_istiko.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

2
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: konspektai referatas litrail, ar is tiesu nuo musu priklauso tai kas esame, zmogaus problema, ar žmonių dvasinguma ištiko krizė, ar zmoniu dvasinguma istiko krize teiginiai, ar tikrai zmoniu dvasinguma istiko krize planas, rasinys apie dvasine krize, dvasingumas pastraipa, rasinys apie dvasinguma, dvasingumas rašinys, ar dvsinguma istiko krize, dvasingumas rasinys, dvasinė krizė rašinys, tiesu nuo musu priklauso tai kas esame, rašinys ar žmonių dvasingumą ištiko krizė, zmoniu dvasingumas, zmoniu dvasingumo krize, dvasine krize rasinys, ar dvasinguma istiko krize, ar dvasingumą ištiko krize rasinys, dvasingumo krize rasinys, ar žmonių dvasingumas ištiko krizė, ar zmones istiko dvasingumo krize, eka, ar zmoniu dvasinguma istiko krize, ar zmogaus dvasinguma istiko krize, vertybes kas tai, ar tikrai zmoniu dvasinguma istiko krize.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557