top


Konspektai.com > Kita > Įmonės rinkodarinė veikla
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Įmonės rinkodarinė veikla. Referatas

(Kita. Referatas, 12 puslapių, 31kB)
Darbe esantys žodžiai: Įmonės rinkodaros veiklos teoriniai aspektai. Rinkodara. Orientacija į vartotoją. Tikslo orientacija. Sisteminis požiūris. Įmonės rinkodaros aplinkos analizė. Įmonės rinkodaros mikroaplinka. Įmonės rinkodaros makroaplinka. Įmonės tikslinė rinka ir rinkodaros strategija. Rinkodaros komplekso elementai. “daiberta” įmonės rinklodaros veiklos analizė. „daiberta“ įmonės pristatymas. Daiberta“ įmonės misija. „daiberta“ įmonės rinkodaros tikslai. „daiberta“ įmonės rinkodaros aplinkos analizė. “daiberta” įmonės tikslinė rinka ir pasirinkta rinkodaros strategija. “daiberta” įmonės rinkodaros komplekso elementų analizė. „daiberta“ įmonės prekių analizė. „daiberta“ įmonės kainų analizė. „daiberta“ įmonės paskirstymo analizė. „daiberta“ įmonės rėmimo analizė. „daiberta“ įmonės paslaugų pardavimo prognozė. Rinkodara – tai poreikių nustatymo bei jiems tenkinti būtinų sprendimų priėmimo ir įgyvendinimo procesas, padedantis siekti individo ar organizacijos tikslų. Rinkodara remiasi nuostata, kad verslo įkūrimas ir veikla turėtų prasidėti nuo poreikių išsiaiškinimo ir tik juos tenkinant būtų siekiama verslo tikslų. Rinkodara reikalauja orientuotis į vartotoją, tikslą ir vadovautis sisteminiu požiūriu. Orientacija į vartotoją – tai nuostata, kad verslo veikla turi būti grindžiama vartotojų norų ir poreikių išsiaiškinimu, po to pereinant prie šių norų ir poreikių tenkinimui reikalingų prekių bei paslaugų gamybos ar importo, taip pat pateikimo į rinką organizavimo ir vykdymo siekiant kuo geriau patenkinti vartotojų reikmes. Tikslo orientacija – numato, kad pastangos turėtų būti nukreiptos į klientą ar vartotoją, o tenkinant jo reikmes būtų siekiama verslo įmonės tikslų, dažniausiai pelno, įėjimo į rinką, rinkos dalies įgijimo ir pan. Sisteminis požiūris – reiškia visumos organizavimą į sistemą, arba skirtingų vienetų grupės organizavimą į nuosekliai integruotą visumą. Svarbiausias sisteminio požiūrio reikalavimas – suprasti ir pripažinti, kad visuma susideda iš elementų, tačiau jos negalima pažinti nagrinėjant tik ją sudarančius elementus. Rinkodara kaip sistema yra šis tas daugiau nei vien jį sudarančių elementų rinkinys. Rinkodaros veiklai svarbūs visų – pikėjo, pardavėjo, gamintoso – interesai. Kiekvieno jų interesai ir tikslai gali būti skirtingi. Yra išskiriama keturi pagrindiniai rinkodaros tikslai: 1. Maksimalaus galimo vartojimo siekimas; 2. Siekimas maksimaliai tenkinti poreikius; 3. Maksimalaus prekių ar paslaugų buvimo siekimas; 4. Maksimalio gyvenimo kokybės siekimas.
Vardas: Sigita
Darbo pavadinimas: Įmonės rinkodarinė veikla
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 12 [?]
Referato dalykas: Kitos referatas
Parsisiųsta: 11 kartų.
Archyvo dydis: 31 kB
Bylos pavadinimas: imones_rinkodarine_veikla.zip
imones_rinkodarine_veikla.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: alaus analize, mikro ir makro aplinka, verslo mikroaplinka, individo, rinkodaros elementai, organizacijos aplinkos analize, alaus gamybos, aplinka verslo, rinkodara, gamybos analize, įmonės rinkodarinė veikla, orientacija i vartotoja, orientacija, imones rinkodaros analize, pardavimo strategija, mikroaplinka ir makroaplinka, alaus rinka, vartotoju poreikiu analize, remimo komplekso elementu analize, organizacijos veiklos analize, imones mikro makro aplinka, imones aplinkos analize, mikroaplinka makroaplinka, imones makroaplinka, įmonės kurimas, imones rinkodaros aplinkos analize, įmonės rinkodaros analizė, imones pelno bei paskirstymo analize, mikro makro aplinka elementai, remimo procesas, įmones rinkodaros veiklos analize, imones rinkodarinė veikla, rėmimo tikslai, remimo komplekso analize, rinkodaros veiklos analize.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557