top


Konspektai.com > Psichologija > Stresas pareigūnų darbe
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Stresas pareigūnų darbe. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
15
15
16
16
17
17
18
18
19
19
20
20
21
21
22
22
23
23
24
24
25
25
26
26
27
27
(Psichologija. Kursinis, 27 puslapiai, 29kB)
Darbe esantys žodžiai: Stresas. Streso samprata. Fiziologiniai pakitimai ir savijauta streso metu. Streso sukeliamos ligos. Stresorių poveikis organizmui. Streso įveikimas. Streso priežastys, stresoriai. Darbo stresoriai. Tarpgrupiniai stresoriai. Tiesioginis bendravimas. Šeima. Organizaciniai stresoriai. Administracinė praktika. Konfliktai. Palaikymo stoka. Pasmerktinas darbas. Bausmė. Komunikacija. Tarpasmeniniai stresoriai. Santykiai su vyresniaisiais. Santykiai su kolegomis. Individualus stresoriai. Pamaininis darbas. Nuobodulys. Savigarba. Perdegimas. Švietimas. Atsipalaidavimas. ŠŠią temą pasirinkau pats, nes jau prieš keletą metų pradėjau domėtis stresu ir jo įveikimo būdais. Pirmoji mano knyga apie stresą, kurią aš perskaičiau, buvo D. Karnegio “Kaip įveikti stresą ir pradėti gyventi”. Prisimenu, kad tuo metu pats buvau patekęs į sunkią psichologinę krizę, ir “visas pasaulis atrodė pilkas ir juodas”. Draugė pasiūlė perskaityti šią knygą, ir ... miegoti nuėjau su šypsena. Tai mane ypač paskatino susidomėti stresu ir jo įveikimu. Renkant literatūrą kursiniam darbui susidūriau su dideliais sunkumais. Visose bibliotekose, kuriose teko lankytis, apie pataisos darbų įstaigų darbe pasitaikantį stresą nėra ne tik lietuvių kalba, bet ir kitomis užsienio kalbomis. Todėl daug kur teko remtis informacija iš knygų apie stresą apskritai, ir bandyti tai sugretinti su pataisos darbų įstaigų darbe galinčiomis pasitaikyti situacijomis. Versdamas literatūrą iš užsienio kalbos, teko naudotis LTA turimu kompiuterizuotu lietuvių-anglų kalbos žodynu (LED). Deja, daug kur susidūriau su pažodinio vertimo sunkumais, nes literatūroje buvo dažnos psichologinės sąvokos, kurias verčiant pažodžiui gaunasi nevisiškai suprantamas tekstas, todėl išvertęs tekstus parašydavau mano nuomone tinkamą vertimą, kuris kai kuriais atvejais gali nevisiškai atitikti originalo tikslumą. Kiekvieną kursinio darbo dalį stengiausi pagrįsti atlikto tyrimo rezultatais, pateikiau stulpelines diagramas pagal atitinkamą temą.
Vardas: Andrius
Darbo pavadinimas: Stresas pareigūnų darbe
Kategorija: Psichologija
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 27 [?]
Kursinio dalykas: Psichologijos kursinis
Parsisiųsta: 1 kartą.
Archyvo dydis: 29 kB
Bylos pavadinimas: streso_samprata.zip
streso_samprata.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: bendravimas seima, bod, anglu kalba, krize darbe, stresas darbe, organizaciniai santykiai, streso iveikimo budai, stresas.

Paieška


bottom