top


Konspektai.com > Ekonomika > Smulkaus ir vidutinio verslo veiklos sąlygų lyginamoji analizė pabaltijo valstybėse
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Smulkaus ir vidutinio verslo veiklos sąlygų lyginamoji analizė pabaltijo valstybėse. Diplominis

(Ekonomika. Diplominis, 39 puslapiai, 67kB)
Darbe esantys žodžiai: Anotacija. Annotation. Įvadas. Informacijos šaltinių apžvalga. Smulkaus ir vidutinio verslo samprata ir rūšys. Smulkaus ir vidutinio verslo reikšmė ekonomikos plėtrai. Smulkaus ir vidutinio verslo privalumai ir trūkumai. Smulkių ir vidutinių įmonių rėmimo sistemų bruožai es. Smulkių ir vidutinių įmonių rėmimo sistemų bruožai lietuvoje. Smulkaus ir vidutinio verslo teisinė aplinka ES. Smulkaus ir vidutinio verslo reglamentavimas lietuvoje. Smulkus ir vidutinis verslas latvijoje ir estijoje. Darbo metodai ir priemonės. Tyrimo eigos pristatymas. Darbo rezultatai ir jų aptarimas. Svv veiklos sąlygų tyrimo rezultatai ir jų apibendrinimas. Verslo veiklos sąlygos. Verslo pradžia. Mokesčiai. Verslo uždarymas. Baltijos šalių pasaulinio konkurencingumo reitingai 2008-2009 m. Es konkurencingumo reitingai. Išvados. Literatūros sąrašas. Temos aktualumas: smulkus ir vidutinis verslas yra modernios dinamiškos ekonomikos pagrindas. Europos Sąjungos ir kitų šalių patirtis rodo, kad mažų ir vidutinių įmonių plėtra didele dalimi lemia rinkos ekonomikos konkurencingumą ir augimą. Šis verslo sektorius greičiausia pajunta rinkos paklausos ir pasiūlos pokyčius, prisitaiko prie jų, sukuria naujų darbo vietų tose srityse, kurių prekės ar paslaugos turi didžiausią paklausą, todėl smulkus ir vidutinis verslas yra laikomas vienu iš svarbiausių ekonomikos augimo veiksnių, turinčiu esminį poveikį bendrai ūkio raidai ir socialiniam stabilumui. Smulkios ir vidutinės įmonės – dinamiškiausia, nuolat besikeičianti įmonių grupė, vidurinė ūkio sandaros grandis, turinti lemiamą įtaką ekonominiam augimui ir socialinių santykių stabilumui. Mažas kapitalo poreikis, greita reakcija į rinkos pokyčius ir lankstumas taikantis prie jų, naujų rinkų ir nišų užpildymas, konkurencijos didelėms įmonėms sudarymas, didžiųjų įmonių aptarnavimas, naujų ir dažnai geresnės kokybės produktų, paslaugų, gamybos procesų sukūrimas, palanki šeimyninio verslo forma, efektyvi specialistų kvalifikacijos kėlimo galimybė – tai pagrindiniai pranašumai, atskleidžiantys smulkių ir vidutinių įmonių efektyvumą ir svarbą.
Vardas: Andrius
Darbo pavadinimas: Smulkaus ir vidutinio verslo veiklos sąlygų lyginamoji analizė pabaltijo valstybėse
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Diplominis
Puslapių skaičius: 39 [?]
Diplominio dalykas: Ekonomikos diplominis
Parsisiųsta: 3 kartus.
Archyvo dydis: 67 kB
Bylos pavadinimas: smulkaus_ir_vidutinio_verslo.zip
smulkaus_ir_vidutinio_verslo.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: darbo laiko reglamentavimas, verslo aplinka lietuvoje, europos sajungos trukumai, smulkus vidutinis verslas, imones kurimas, svv, smulkaus vidutinio verslo privalumai, smulkus verslas latvijoje, smulkaus ir vidutinio verslo lyginamoji analize, verslo pletra, imones pristatymas, verslo salygu lyginamoji analize, mažų ir vidutinių įmonių lyginamoji analizė, imones veiklos pletra, smulkus verslas, lyginamoji analize.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557