top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > Nacionalinė premija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Nacionalinė premija. Rašinys

(Lietuvių kalba. Rašinys, 1 puslapis, 10kB)
Darbe esantys žodžiai: Lietuvoje kasmet skiriamos Nacionalinės premijos kultūros ir meno kūrėjams. Atskleiskite Nacionalinės premijos svarbą ir naudą valstybės pažangai. Kiekviena šalis turi apdovanojimų, skiriamų žymiems kūrėjams paskatinti. Lietuvoje toks apdovanojimas – Nacionalinė kultūros ir meno premija, kasmet skiriama siekiant skatinti kūrybą, įvertinti reikšmingiausius kultūros ir meno kūrinius, Lietuvos ir pasaulio lietuvių bendruomenės kūrėjų sukurtus per pastaruosius septynerius metus, taip pat už ilgametį kūrybinį indėlį į kultūrą ir meną. Skiriamos ne daugiau kaip 6 premijos, iš kurių ne daugiau kaip viena gali būti skiriama už ilgametį kūrėjo kūrybinį indėlį į kultūrą ir meną. Premijos skiriamos nuo 1989 m., per tą laiką apdovanoti daugiau kaip 150 asmenų. Premijas konkurso būdu iki gruodžio 15 d. skiria Lietuvos Respublikos Vyriausybės trejiems metams patvirtinta 11 narių komisija. Premijų laureatų diplomai ir ženklai įteikiami kitų metų Lietuvos valstybės atkūrimo – vasario 16 d. proga. Šiuo metu Nacionalinės premijos vertė 104 000 litų.
Vardas: Edgaras
Darbo pavadinimas: Nacionalinė premija
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 1 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 10 kB
Bylos pavadinimas: nacionaline_premija.zip
nacionaline_premija.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: nacionaline_premija zip, lietuvoje kasmet skiriamos nacionalinės premijos kultūros ir meno kūrėjams, dovanojimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557