top


Konspektai.com > Ekonomika > Mikro ir makroekonomikos referatas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Mikro ir makroekonomikos referatas. Referatas

(Ekonomika. Referatas, 15 puslapių, 23kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Makroekonomika kaip mokslas. Makroekonomika ir ekonominė politika. Pagrindiniai makroekonominiai rodikliai ir jų kitimas lietuvoje.nacionalinio produkto rodikliai.kas tai yra bnp?bnp lietuvoje.bendrasis kainų lygis. Infliacija. Infliacija. Lietuvoje. Gamintojų kainų indeksas. Ekonominis gyventojų užimtumas. Nedarbas. Palūkanų norma. Išvados. Naudota literatūra. Šalies ekonomikos apimtis yra nustatoma pagal bendrą šalyje pagaminamų prekių ir paslaugų kiekį. gaminant vis daugiau prekių ir paslaugų, ekonomika kyla, o pats geriausias būdas įvertinti šį augimą yra pinigais įkainoti visus pirkimus ir pardavimus. Nors pinigai nėra vienintelis ekonomikos apimties įkainojimo būdas, juos pasitelkus lengviausia susumuoti visa, kas šalyje buvo pagaminta bet kuriais metais: obuolius ir apelsinus, automobilius ir kompiuteris, futbolo rungtynes ir koledžo mokymą. Kai susumuojama visa šių prekių ir paslaugų pinigine išraiška, gautą rodiklį galima palyginti su kitų šalių rodikliais. Ir nors valiuta jose skirtinga, kiekvienos šalies bendra prekių ir paslaugų suma, naudojant valiutų kursus, turi būti perskaičiuota, kad palygintume vienos ir kitos šalies ekonomikos apimtis. Nūdienos ekonomikos mokslo tikslas– pasaulinio patyrimo kaupimas ir kūrybinis jo pritaikymas, siekiant socialinės bei ekonominės Lietuvos gerovės. Visa tai, o juo labiau naujų ekonominių koncepcijų kūrimas reikalauja naujo požiūrio į daugelį reiškinių, su kuriais tenka susidurti gyvenime.
Vardas: Karina
Darbo pavadinimas: Mikro ir makroekonomikos referatas
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 23 kB
Bylos pavadinimas: mikro_ir_makroekonomikos.zip
mikro_ir_makroekonomikos.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: automobiliu kurimas, nacionalinio, valiutu, nedarbas lietuvoje, mikro ir makroekonomikos tikslas, socialine politika, infliacija lietuvoje, nauju prekiu paslaugu kurimas, referatas apie mikro, makroekonominiai rodikliai, mikro, kas yra micro ir makroekonomika.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557