top


Konspektai.com > Teisė > Romėnų teisės konspektas2
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Romėnų teisės konspektas2. Konspektas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
(Teisė. Konspektas, 13 puslapių, 59kB)
Darbe esantys žodžiai: Valdymo samprata, valdymo rūšys romos teisėje. Nuosavybės teisės sąvoka ir turinys. Nuosavybės teisės rūšys, jų bendra charakteristika. Nuosavybės teisė įgyjimo būdai, gynimo ir pasibaigimo pagrindai. Teisė į svetimus daiktus ir jos rūšys. Servitutai, jų rūšys ir bendra charakteristika. Superficijus ir emfiteuzis. Įkeitimo teisė. Įkaito savoka ir formos. Prievolių sąvoka ir turinys. Prievolių atsiradimo pagrindai. Sutarčių sąvoka ir rūšys. Sutarčių galiojimo sąlygos. Sutarčių turinys. Šalys prievolėje. Šalių pasikeitimas. Dalinės ir solidarinės prievolės, jų charakteristika. Prievolės įvykdymas. Reikalavimai keliami prievolių įvykdymui. Prievolės įvykdymo termino praleidimo sąlygos. Skolininko atsakomybė už prievolės neįvykdymą. Prievolių užtikrinimas ir jo būdai. Verbalinės sutartys, jų rūšys ir bendra charakteristika. Literalinės sutartys, jų rūšys ir bendra charakteristika. Realinės sutartys, jų rūšys ir bendra charakteristika. Konsensualinės sutartys, jų rūšys ir bendri bruožai. Paskolos sutartis, jos bruožai. Panaudos sutartis, jos bruožai. Pasaugos sutartis, jos bruožai. Pirkimo-pardavimo sutartis, jos bruožai. Nuomos sutarčių rūšys, jų pagr. Bruožai. Societas sutartis, jos bruožai. Pavedimo sutarties pagrindiniai bruožai. Prievolės tarsi iš sutarčių, jų pagrindiniai bruožai. Delikto sąvoka ir rūšys. Romėnų paveldėjimo teisės sąvoka, rūšys, pagrindiniai vystymosi etapai. Paveldėjimas pagal įstatymą romos teisėje. Paveldėjimas pagal testamentą romos teisėje. Palikimo atsiradimas. Palikimo priėmimo sąlygos ir teisiniai padariniai.
Vardas: Ernesta
Darbo pavadinimas: Romėnų teisės konspektas2
Kategorija: Teisė
Darbo tipas: Konspektas
Puslapių skaičius: 13 [?]
Konspekto dalykas: Teisės konspektas
Parsisiųsta: 0 kartų.
Archyvo dydis: 59 kB
Bylos pavadinimas: romenu_konspektas_2.zip
romenu_konspektas_2.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: daiktu rusys, romėnų įkeitimo teisė, nuomos sutartis emfiteuzis, pardavimo keitimo, sutarciu rūšys ir jų charakteristika, daiktu formos, romenu teises konspektai, romėnų teisės, romenu teises konspektas, prievoliu teises prievoles samprata.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557