top


Konspektai.com > Ekonomika > Infliacija, jos poveikis ekonomikai ir priemonės jai reguliuoti
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Infliacija, jos poveikis ekonomikai ir priemonės jai reguliuoti. Referatas

(Ekonomika. Referatas, 15 puslapių, 54kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Infliacijos turinys. Infliacijos samprata, matavimo būdai. Infliacijos priežastys. Infliacijos poveikis ekonomikai. Infliacijos žala. Infliacijos nauda. Infliacijos sąlygotų problemų sprendimo būdai. Antiinfliacinė politika. Pajamų indeksavimas. Infliacijos kontrolė. Bendrosios paklausos mažinimas. Išvados. Litertūra. Viena šiuolaikinių makroekonomių problemų – infliacija. Pastaruoju metu ji tapo ne tik atskirų šalių problema, bet ir viso pasaulio – įgijo lyg ir visuotinį pobūdį. Kainų kilimas, kas sąlygoja ir pinigų nuvertėjimą, sukelia nemažas socialines ir ekonomines problemas kiekvienoje šalyje. Ekonomikos teorija dažnai aprašo ir analizuoja infliaciją, jos atsiradimą, poveikį šalies ekonominiams procesams. Tačiau šalių ekonomika vis keičiasi, taigi ir infliacijos priežastys ir pasekmės skiriasi. Šio darbo objektas ir yra plačiau aptarti, kas tai yra infliacija, atskleisti jos turinį ir pinigų vaidmenį infliacijos procese, aptarti svarbiausius infliacijos sprendimo būdus. Darbo tikslas yra atskleisti infliacijos poveikį ekonomikai, pateikti priemones jai reguliuoti, pateikti teoriją ir pavyzdžių mokslinėje literatūroje, elektroninėje erdvėje. Šio darbo uždaviniai yra: 1.Aptarti, apibūdinti ir išanalizuoti infliacijos turinį pateikiant sampratą, turinį bei atsiradimo priežastis. 2.Pateikti infliacijos atsiradimą įtakojančias priežastis. 3.Aprašyti infliacijos naudą bei padarinius. 4.Nusakyti kokie yra populiariausi infliacijos mažinimo būdai ir ką turėtume daryti noredami išvengti infliacijos.
Vardas: Audra
Darbo pavadinimas: Infliacija, jos poveikis ekonomikai ir priemonės jai reguliuoti
Kategorija: Ekonomika
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 15 [?]
Referato dalykas: Ekonomikos referatas
Parsisiųsta: 2 kartus.
Archyvo dydis: 54 kB
Bylos pavadinimas: makroekonomika.zip
makroekonomika.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: Infliacija, ekonomikos esė, pasaulio samprata, ikt nauda zala, es ekonomika, reguliuoti infliacija lietuvoje, infliacija jos pasekmes, infliacija jos poveikis ekonomikai, socialinė ekonomika, infliacijos poveikis ekonomikai, infliacijos turinys savoka.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557