top


Konspektai.com > Lietuvių kalba > E. Hemingvėjus Senis ir jūra
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

E. Hemingvėjus Senis ir jūra. Rašinys

(Lietuvių kalba. Rašinys, 1 puslapis, 9kB)
Darbe esantys žodžiai: Apysakoje „Senis ir jūra“ pasakojama, kaip senas Kubos žvejys Santjagas, kurio tik akys dar buvo „linksmos ir drąsios“, po daugelio nesėkmių, bado ir skurdo vejamas išplaukė į atvirą jūrą žvėjoti. Rašytojas meistriškai aprašo patį žvejojimo procesą ir su juo susijusius pavojus, įspudingai piešia nuolat besikeičiantį, kaskart vis kitokios ir kartu tos pačios jūros peizažą. Užkibusios žuvies ir senio santykiai- artimi. Senis teigia, kad myli žuvį, bet vis tiek turi ją nužudyti. Kovojimas su ja ilgas ir varginantis, toli nuo kranto, keliaujant ten kur keliauja žuvis. Į petį skausmingai įsirėžusi virvė, ir kelios bemiegės naktys. Svarbiausia- dramatiškai pavaizduota fizinė ir dvasinė žmogaus įtampa, seno žvejo Santjago išgyvenimai.
Vardas: Greta
Darbo pavadinimas: E. Hemingvėjus Senis ir jūra
Kategorija: Lietuvių kalba
Darbo tipas: Rašinys
Puslapių skaičius: 1 [?]
Rašinio dalykas: Lietuvių kalbos rašinys
Parsisiųsta: 8 kartus.
Archyvo dydis: 9 kB
Bylos pavadinimas: e.hemingvejus.zip
e.hemingvejus.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: konspektai referatas ehemingvejus senis ir jura, itampa, hemingvejus senis ir jura kulminacija, rasinys apie seni ir jura, e hemingvejus senis ir jura pastraipa, rasinys apie jura, senis ir jura pastraipa, e hemingvejus senis ir jura analize, senis ir jura senio charakteristika, senis ir jura recenzija, hemingvejus senis ir jura interpretacija, senis ir jura interpretacija, hemingvėjus senis ir jūra analizė, hemingvėjus senis ir jūra esė, seniss ir jura analize, senis ir jura rasinys nemokamai, ernestas hemingvejus senis ir jura analize, senis ir jura zuvies pavadinimas, hemingvejus senis ir jura aprasymas, hemingvėjus senis ir jura analize, hemingvejus rašinys, analizes senis ir jura, apysakos dramatiškumas senis ir jūra quot, senis ir jura konspektas, hemingvejus senis ir jura santrauka, senis ir jūra analizė, hemingvejus senis ir jura santrauka, jūra rašinys, hemingvejus senis ir jura analize, rasinelis jura.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557