top


Konspektai.com > Kita > Sodybos planavimo ir apželdinimo projektas
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Sodybos planavimo ir apželdinimo projektas. Kursinis

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
(Kita. Kursinis, 12 puslapių, 483kB)
Darbe esantys žodžiai: Sodybos planavimo ir apželdinimo projektas. Nuo sklypo iki sodybos. Vietovės sąlygos. Sklypo forma, reljefas. Klimatas. Erdvių kūrimo menas. Medžiai ir krūmai. Takai. Tako plotis. Dangų įvairovė. Vanduo sodyboje. Kuriamos sodybos analizė. Naudota literatūra. Nedaugelis sodybinio sklypo šeimininkų tiks¬liai žino, kaip sutvarkyti sodybą. Dažnai nesuvokiame, kad jokiu būdu. neturime tei¬sės pertvarkyti gamtą taip, kaip šauna i gal¬vą. Respublikoje nedaug yra gerai suplanuo¬tų, gražiai sutvarkytų sodybų. Tai visai ne¬priklauso nuo to, ar sodyboje daugybė vešliai augančių sodinių, ar ji spartietiškai pa¬prasta, pagyvinta keletu dekoratyvinių au¬galų. Sodyba priklauso bendram miesto ar gyvenvietės vaizdui, yra sudėtinė gyvenvie¬tės želdinių dalis. Be uždaros erdvės; skirtos tik šeimininkams, dalis sodybos teritorijos įsilieja i gatves ir aikštes, leidžia praeiviams gėrėtis augalais, kruopščiai prižiūrimos vejos žaluma.
Vardas: Matas
Darbo pavadinimas: Sodybos planavimo ir apželdinimo projektas
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Kursinis
Puslapių skaičius: 12 [?]
Kursinio dalykas: Kitos kursinis
Parsisiųsta: 9 kartus.
Archyvo dydis: 483 kB
Bylos pavadinimas: sodybos_planavimo_ir.zip
sodybos_planavimo_ir.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: sodybos apzeldinimo projektas kursinis, projektaS, sodyba, sodybos planas, sklypo apzeldinimas ir planavimas, apželdinimas referatas, sodybos apzeldinimo sudėtinės planavimo dalys, sudėtinės sodybos apzeldinimo planavimo dalys, sodybos apželdinimo projektas diplominis darbas, planas sodybos apželdiimui, sodybos zeldinimo projektas, sodybos projektas, referatai apie želdinių projekta, sodybos zeldinimas, klimato įtaka sodybos apželdinime, sodybos apzeldinimoplanas, sklypo apzeldinimo projektas, miesto apželdinimo projektas, sodybos apželdinimas planas, sodybų želdinimo analizė, sodybos planavimo ir apzeldinimo projektas, sodybos apzeldinimo planas, sodybos analizė, apzeldinimas kursinis.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557