top


Konspektai.com > Kita > Socialinio darbo vertybės egzistencinė etika filosofijos kontekste
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Socialinio darbo vertybės egzistencinė etika filosofijos kontekste. Esė

(Kita. Esė, 4 puslapiai, 11kB)
Darbe esantys žodžiai: Refleksyvioji esė Anot B. Kuzmicko, vertybėmis laikoma visa, kas yra poreikių, interesų, norų, troškimų objektai, kas sukelia vertinimo jausmus ir sprendimus. Jos žmonių sąmonėje iškyla kaip idėjos. Bet ne visos idėjos reiškia vertybes. Vertybes išreiškiančios idėjos daro įtaką žmonių gyvenimui, juos traukia ir skatina. Įsisąmonintos vertybės kreipia siekius ir skatina veikti. M. Pumphrey nuomone, „vertybės yra žmonių ar socialinių grupių elgesio, kuriam teikiama pirmenybė, formuluotės. Jos išreiškia įprastą pirmenybę tam tikroms priemonėms, tikslams ir gyvenimo sąlygoms, dažnai lydimą stipraus jausmo“. Pagal Lietuvos Respublikos Socialinės apsaugos ir darbo ministrų įsakymu „ Dėl socialinių darbuotojų kvalifikacijų reikalavimo aprašo ir socialinio darbo dirbančiųjų profesinės klasifikacijos tobulinimo tvarkos aprašo patvirtinimo“ ( 2006m. sausio 4 d.). pagal, šį dokumentą socialinio darbuotojo vertybės yra šios..
Vardas: Erika
Darbo pavadinimas: Socialinio darbo vertybės egzistencinė etika filosofijos kontekste
Kategorija: Kita
Darbo tipas: Esė
Puslapių skaičius: 4 [?]
Esės dalykas: Kitos esė
Parsisiųsta: 4 kartus.
Archyvo dydis: 11 kB
Bylos pavadinimas: socialinio_darbo_vertybes.zip
socialinio_darbo_vertybes.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: gyvenimo vertybes, ese filosofijos, socialines apsaugos, profesines vertybes, egzistencines ir etines vertybes, socialinis darbas ese, esė vertybes, vertybės yra žmonių ar socialinių grupių elgesio kuriam teikiama pirmenybė formuluotės, socialinio darbo vertybės, socialinio darbo etika ir vertybes, vertybės, egzistencine etika, referatas socialinio darbo vertybes ir etika, socialinio darbo esė, socialinio darbo ese.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557