top


Konspektai.com > Kalbos kultūra > Viešasis kalbėjimas ir prezentacija
Konspektai kursiniai referatai diplominiai

Viešasis kalbėjimas ir prezentacija. Referatas

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10
11
11
12
12
13
13
14
14
(Kalbos kultūra. Referatas, 14 puslapių, 122kB)
Darbe esantys žodžiai: Įvadas. Viešasis kalbėjimas. Būdai auditorijai sudominti. Faktai, kuriuos privalo žinoti kalbėtojas. Laikysena formuoja žiūrovų nuostatas. Neverbaliniai gestai – simbolizuojantys apgaulę. Patarimai kalbėtojui. Išvados. Literatūra. Sakant kalbą, skaitant pranešimą ar pristatant prezentaciją kalba ne tik kalbėtojo lūpos, bet ir kūnas. „Visas jūsų kūnas yra kanalas, per kurį perduodama informacija, – sako viešo kalbėjimo trenerė Bonnie P. Rose tinklalapyje ehow.com. – Jis turi leisti auditorijai geriau suprasti tai, ką jūs sakote ir sutelkti dėmesį ten, kur pateikiama svarbi informacija“. Svarbus tobulos kalbos aspektas – savito stiliaus naudojimas. Visi žmonės yra skirtingi, todėl ir kalba ne vienodai, skiriasi kūno judesiai, balso intonacijos ir kiti dalykai. Tai yra kiekvieno žmogaus koziris, todėl reikia pamiršti kalbėjimą pagal šablonines taisykles. Kiekvienas turi tai, kas gali sudominti auditoriją. Tačiau tą gebėjimą reikia atrasti ir jį vystyti. Jeigu pasiseks tą padaryti, kartu bus pašalinti trūkumai esantys savyje. Poveikį žmonėms 93 procentais lemia kūno kalba ir balsas. Išmokus suprasti kito žmogaus kūno judesius kaip jo vidinio nusiteikimo išraišką, atsivers plačios galimybės suprasti kitus, nes žodžius žmonės parenka, o kūnas kalba be cenzūros. Šiame darbe bus plačiau apžvelgiama kūno kalba, viešajo kalbėjimo ypatybės.
Vardas: Vaida
Darbo pavadinimas: Viešasis kalbėjimas ir prezentacija
Kategorija: Kalbos kultūra
Darbo tipas: Referatas
Puslapių skaičius: 14 [?]
Referato dalykas: Kalbos kultūros referatas
Parsisiųsta: 8 kartus.
Archyvo dydis: 122 kB
Bylos pavadinimas: viesasis_kalbejimas_ir.zip
viesasis_kalbejimas_ir.zip
Norėdami parsisiųsti bylą siųskite SMS trumpuoju numeriu 1679 su raktažodžiu DJP. Tai jums kainuos 0.87 EUR. Gautą į telefoną SMS raktą įrašykite į auščiau esantį laukelį.
Atsiskaitant per banką spauskite: čia.
Jei norite parsisiųsti nemokamai spauskite čia.

0
0
Pranešti apie netikslumus Pranešti apie netikslumus
Su darbu susiję žodžiai: referatas kalbejimas, kalbejimo isvados literatura, etiketas viešasis kalbėjimas referatas, kalbejimo referatas, prezentaciją apie kalbos kultūrą, viesasis kalbejimas referatas apie sporta, viesojo kalbejimo referatai, ziurovu kultūra referatas, viesasis kalbejimas kultura, viesasis kalbejimas prezentacija, referatas viešasis kalbėjimas.

Paieška


bottom

Warning: session_write_close(): write failed: Disk quota exceeded (122) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557

Warning: session_write_close(): Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/konspek1/tmp) in /home/konspek1/domains/konspektai.com/public_html/libraries/joomla/session/session.php on line 557